Seks v troje
meni bi bilo z 2 tipoma, določenima...
sm sta si tako različna, da bi s postle padla
no ja skupno jima je sm to, da bi
... zihr pa nikoli skupaj....
--
jemina, sej se nimata kj gledat, si ti v središču pozornosti
vgl totalno rajciš je že misel na to
s kakšnimi popolnimi neznanci pa ne bi mogla.. verjetn bi se moral prej malo spoznat.. pa spontano bi bilo to res vau:)
Sm pomoje.. če tipa nista bisexualna.. nevem, .. js z žensko nikoli ne bi..

--
jemina, sej se nimata kj gledat, si ti v središču pozornosti

s kakšnimi popolnimi neznanci pa ne bi mogla.. verjetn bi se moral prej malo spoznat.. pa spontano bi bilo to res vau:)
Sm pomoje.. če tipa nista bisexualna.. nevem, .. js z žensko nikoli ne bi..
ženska napisal/-a:Pa še v kombinaciji 2Ž+1M ena nima nič za početi ...
Ja, če te ženske totalno odvračajo pol res nimaš kej delat. Če pa so ti, je mogoče prej tisti moški odveč kot še ena ženska

And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
Sp3lca napisal/-a:ženska napisal/-a:Pa še v kombinaciji 2Ž+1M ena nima nič za početi ...
Ja, če te ženske totalno odvračajo pol res nimaš kej delat. Če pa so ti, je mogoče prej tisti moški odveč kot še ena ženskaSicer pa v trojčku nimaš kaj počet le, če je preveč pomankanja domišljije...
Pa sej, če gresta en tip pa ena baba potem pomeni, da babi kaj med sabo delata. No, razen če sta bi, samo to je tako, kot dva moška pa ena ženska, dva moška nič ne delata med sabo.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Mr.Ož napisal/-a:Čakajte zdaj sta tukaj sve različni varjanti. Eno je, da greste grupiča, pa da punci nič ne delasta med sabo, drugo pa je, da tudi delata. To je razlika. Zdaj, če mate željo, da bi kaj delale še z eno punco potem pomeni, da si želite seksa z ženko, ker vas nasprotni spol privlači.
Lahko si želiš sexa z žensko, iz radovednosti !
Kolegica je bla že z punco, tud z dvema hkrati in to ne samo enkrt. Pa je noraa na tipe. ! ?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Ženska je seksala z žensko pa ni bi. Ja kaj je potem merilo? Potem biseksualke in lezbike sploh ne obstajajo. Pa nima veze zakaj je šla. Če spiš z žensko si že bi, tu ni kaj.
Pa ne vem... Jaz recimo, da bi šel iz radovednosti z moškim...
Si sploh ne predstavljam kaj naj bi pomenilo, da greš iz radovednosti.
Pa ne vem... Jaz recimo, da bi šel iz radovednosti z moškim...

Ženska seksa z žensko pa je hetero. Dobro, ko praviš da moški ni isto. Kaj pa če jaz rečem "šel bom z 10 letno punco, ah ne saj nisem pedofil, to je samo iz radovednosti."

Ja torej. Če dva moška seksata sta bi, če dve žesni pa ne. Kje je pa tukaj logika pa ne vem.
Če se dve ližeta in se mata radi naj se. Pač nimam nič proti drugačnim, samo ... treba je pa vedeti kdo je kdo.
Ja ne vem meni oboje ni všeč, če sta dva tipa ali pa dve ženski, samo pač če se majo radi naj, samo, treba pa priznati kaj so.