Knjižnica
Joooooj, obožujem knjižnice!!
Če imam čas, se kar zakopljem notri, pa pol čepim tam na tleh, pa grdo gledam vse, k se mi guzijo pod nos, pa tut revije prelistam včasih, včasih si kakšen film sposodim, vsake toiko časa pa odnesem toliko, da komaj nosim...grda navada. Pa knjižničaarke me že na videz poznajo, vedno mi vse podaljšajo hehe, pa vedno čekiram une knjige, ki jih dajejo zastonj, pa si jih pol nagrebem...
Obožujem knjižnice

Obožujem knjižnice

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Ja, to majo tudi v moji knjižnici(zna bit, da v isto hodi Zvoncica) - ne vem, verjetno knjige, ki se jih ljudje naveličajo in jih "podarijo" knjižnici oz. verjetno dajo samo "v hrambo", pa si jih potem lahko obiskovalci vzamejo.rammsteingirl napisal/-a:Zvoncica napisal/-a: hehe, pa vedno čekiram une knjige, ki jih dajejo zastonj, pa si jih pol nagrebem...
prvič slišim?!
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
purple_rain napisal/-a:Ja, to majo tudi v moji knjižnici(zna bit, da v isto hodi Zvoncica) - ne vem, verjetno knjige, ki se jih ljudje naveličajo in jih "podarijo" knjižnici oz. verjetno dajo samo "v hrambo", pa si jih potem lahko obiskovalci vzamejo.rammsteingirl napisal/-a:Zvoncica napisal/-a: hehe, pa vedno čekiram une knjige, ki jih dajejo zastonj, pa si jih pol nagrebem...
prvič slišim?!
Ja, ja ja! Prežihov Voranc na Tržaški je zakon

Ena k sem jo vzela v roko včeri, ima letnico 1945 ali nekaj takega

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopsiho
- veneficus pupa
- Komunikatorka
Sej zdej po tanovem so itak vse ljubljanske (in primestne, ki spadajo pod ljubljanske) knjižnice poenotene. Če si član ene, morš met v drugi knjižnici samo potrdilo, da si že plačal članarino, pa si lahko tut v tej izposojaš:) Pa cene morjo bit vsepovsod iste.
Jaz zbiram pogum, da grem podalšat članarino (knjižnica Prežihov Voranc), mam še stare dolgove
Jaz zbiram pogum, da grem podalšat članarino (knjižnica Prežihov Voranc), mam še stare dolgove