Vedno ko se kaj za brez veze razpizdim, ga začne razganjat, ker sem kao ful seksi, ko se jezim ( ), tako da takrat ponavadi pride do akcije (in pol me včasih še nalašč jezi, da sem seksi ). Če je pa v igri tudi žalost, mi pa ni do tega, da bi seksala (dokler ne razčistiva).
*skokica* napisal/-a:Vedno ko se kaj za brez veze razpizdim, ga začne razganjat, ker sem kao ful seksi, ko se jezim ( ), tako da takrat ponavadi pride do akcije (in pol me včasih še nalašč jezi, da sem seksi ). Če je pa v igri tudi žalost, mi pa ni do tega, da bi seksala (dokler ne razčistiva).
Men tut to prav, kao da sm prov seksi k se razjezim...grrrr
Hmm midva sva bla na morju skregana neki časa(zarad česa ne bom spet pisala, pa ni bla neka velika stvar, bl otročarije)..ampak ne vem no..seksat je pa usejen sedl , sj ko je blo konc sva zmer rekla da sva en druzga izkoristla heh. Po koncu pa še zmer nisva bla kul, ker sem bla jst še vedno jezna.
Ok ampak to zdej govorim o mičkenih prepirih. Če se gre za kej bolj pomembnega, mi na kraj pameti ne bi pršlo da bi seksala z njim.
haha..ja Ko on kej ušpič kašno neumnost ki je ne bi blo treba, ga naderem in on se mi smeje in prau da sm ful vroča takrt...čudak Enkrat sva pa bla na pojstli in sva se neki pogovarjala kr je biu resn problem in me kr začne slačt pa sm kr naenkrat skočla in rekla da se ne bo nič obrnla na boljše če bova zdej seksala in pol zaspala..pa je biu vs užaljen... kr neki...
Drgač pa če je kašna manj važna stvar se najprej pomenva pol se stisneva pa pol ga js kje pobožam al pa on mene in...ja...najbolj divji seks...
Aja..mot me da se norca dela z mojih znakov užitka..
*skokica* napisal/-a:Vedno ko se kaj za brez veze razpizdim, ga začne razganjat, ker sem kao ful seksi, ko se jezim ( ), tako da takrat ponavadi pride do akcije (in pol me včasih še nalašč jezi, da sem seksi ). Če je pa v igri tudi žalost, mi pa ni do tega, da bi seksala (dokler ne razčistiva).
evo točno to gre samo pri brezveznih prepirčkih, k kmal pozabš zakaj se je šlo
(__/) ( o.O) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
v bistvu se se nikoli nisva skregala... mogoce kaksna manjsa nesoglasja, ki so bila takoj resena... tako da ne opazim razlike v sexu... ceprav verjamem, da je najboljsi nacin za dokoncno spravo...
jst tud mislm tko kt večina da je sex sprave fuuuuuuuuuuj dobr sex! ampk fora je u tem da takrt k se zmenmo in smo spet čist u rožicah da rade dokažemo partnerjem kok jih mamo rade oni pa nm, zato je sex še bolši!
irma89 napisal/-a:jst tud mislm tko kt večina da je sex sprave fuuuuuuuuuuj dobr sex! ampk fora je u tem da takrt k se zmenmo in smo spet čist u rožicah da rade dokažemo partnerjem kok jih mamo rade oni pa nm, zato je sex še bolši!
Seks sprave (pod to mislim seks po spravi) je ponavad odlicen, lep, pri nama oh in sploh.. pridejo na dan se kaksna druga custva. Ampak uporabljati oziroma imeti seks za spravo in da je sam seks tisti, s katerim se resuje probleme, v to pa ne verjamem. Ok, odvisno od teze problema, zapletenosti... Ce se par sooca z vecjimi problemi, ti problemi ne bodo sli stran samo zato, ker sta seksala in je blo super. Verjamem pa v to, da se po seksu ponovno zblizata, spet pretehtata kaksne moznosti za resevanje problemov oz. spora. Seks kot sredstvo za doseg sprave (ce se ne gre seveda za 'neumne' prepircke), ne vem no.