..preveč so luškani & sladki to je to hehe..
A pol je Miša odkrila to uporabno zadevo s škatlico?
..res je dobr ja, ko ga maš lahko blizu sebe, ampak ma hrček useen neko zavetje, tko da ma občutk varnosti in ne beži za usak kot
Učeri sm mu spet dala mičken sirčka..takoj je pojedu cc...aja, večkrat si omenjala, da ni dobr, da mu dajemo več kot 3x na teden kakšn košček sadja, zelenjave..a pod to spadajo tut priboljški? Al lahko mu dajem in sadje recimo 3x in 2/3 priboljške na teden?
Aja, veš kaj bi še jst...da ga navadim, na to, da gre z mano vn haha..da ga mam lahko v žepu, ko v filmih, ko majo kakšni fantki miške povsod s sabo..a si predstaulaš
samo mene bi itak skrbel, da ne bo npr. na busu kam pobegnu jao hehe.

Samo kaj če so tako sweet, da se to pozabi. Ne?
kompliciram a?
še dobro, da so škatle za čevlje uzadi, pa padec ni biu ne vem kok globok..sej vrjetno je zato skočil, ker je vidu, da neki spodi je? ..pol mi je zlezu v roko, ko sm šla ga iskat..in ko sm ga dala nazaj na mizo je čist veseu zadirkau v škatlico na varno hehe.. zihr se je ustrašu mali sivček..in zdej že spančka naprej..
a misliš, da bi morala zanga tut žeton dajat za bus? hahah.
zdj se je že umiriu..prej je pa pou ure raziskovau, kaj ma kje hehe..ker je use na novo..nova flaška, skledica..kolo ma moderno notr.. iii pleza trenutno 

..pa z Dodijem sta si čist različna glede zunanjosti, še posebi glede na to, da sta oba ruska 
Pa dlaka jo tudi tako dela. Pozimi bo spet fuuuul bela postala. Kak sweet-komaj čakam!!! Moj Karli je pa na baterije se mi zdi-vse vsak dan dela na isto uro. Pacientek moj mali