Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopsiho
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
Jaz pa danes pojem zadnjo tabletko in potem neham z jemanjem. Jemala sam jih 3 leta in že zadnje pol leta sem razmišljala, da bi prekinila z jemanjem, pa sem potem vedno kupila "samo še eno" škatljico.
Da bom prenehala sem se pa odločila samo zato, ker se mi zdi neumno filat z hormoni in uničevat zdravje na tak način.

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
rammsteingirl napisal/-a:koliko časa naj bi približno preteklo med končanjem s KT in ponovnim začetkom jemanja? torej, koliko časa naj bi vsaj trajala ta pavza? vem, da nekaj mesecev ni dovolj.
jst sm nardila tako, da sm počakala na prvo M po jemanju tabletk. to sm čakala 4 mesece

kaj ginekologi priporočajo pa ne vem.
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
a 4 mesece si čakala na M?
ravnokar sem opazila, da se mi je pomoje začela prva M po prenehanju jemanja KT. je pa "zamujala" 2 dneva, če bo tole sploh M. bomo videli, če me bo bolj bolelo in kako močna bo.
drugače pa bom videla, kako se bom počutila brez tablet, kakšen bo najin seks itd. ker razmišljam, da bi tablete čez nekaj časa mogoče ponovno začela jemati.
ravnokar sem opazila, da se mi je pomoje začela prva M po prenehanju jemanja KT. je pa "zamujala" 2 dneva, če bo tole sploh M. bomo videli, če me bo bolj bolelo in kako močna bo.
drugače pa bom videla, kako se bom počutila brez tablet, kakšen bo najin seks itd. ker razmišljam, da bi tablete čez nekaj časa mogoče ponovno začela jemati.