Fuck mate vse tako lepe hrčke! Ful je lepi! Jaz bi še več slikic, tako da navali. Ooo, pa glej psa-kak ga gleda. Ni nič ljubosumen? Zanimivo, zanimivo...naša psica bi valda moja dva pojedla če bi ju imela kje okrog nje. Ker že ko jima čistim se ji skoraj mešaaa.
ashi - pa valda bi se dalo z roborovskimi kaj narediti. Kaj, nameravaš nabaviti kakšnega? Saj se ziher dajo udomačiti, vendar je ful napor če ga imaš zunaj-verjemi mi. Že ko čistim kletko ga komaj zgrabim da ga premestim v drug prostor, tam pa itak divja da se vse kadi. Ne vem no...žal ni to hrček da bi ga cartal in mel brez problema puščenega v sobi itd. Lahko pa probaš-morda pa tebi uspe
°PeeKaBoo° - eh, vrag ne uživa v bajti. Saj pa si rekla da samo spi-to je uživancija z njih. Pa da papacajo. Za drugo jih po moje boli patak!
(še vedno čakam slikico hiške...) Mi je pa čudno da ne goni kolesa..res. Mogoče je še premajhen, pa ne more tiste gmote premikati. Samo se bo že navadil-mora se, saj vsi hrčki radi gonijo kolo. Ne mi rečti da bo Dodek izstopal. hehehe. Aaa-tvoj bi mel kar cirkus z hrčki, a ne? Tudi vredu...glavno da bi ga imel. Hah sem se nasmejala-res je v moji sobi kot v tovarni. Hrup je včasih neznosen. Ker to ne gonijo tako malo, na easy...to se tako vrti, da včasih mislim da bo kolo pa vse dol padlo. Sploh ko je Karli v akciji. Miša je bolj na easy..haha 

ok,..pol ga moram pa res pazit
..o-o, lihkar se je zbudu, vidm da se krpica premika