Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Ja mene je moj bivši kuj prve dva tedna pustil čist pri miru k je vrjetno mislil, da bom kao spoznala kok sm zgrešila k sm mu konc dala in pritekla k njemu z prošnjo, da me vzame nazaj... no al pa si je enostavno zatiskal oči.

Od takrat (zdej je že pol leta) pa na vsake dva-tri tedne v povprečju dobim kak sms z čustvenim izpadom kako sem jest edina, da brez mene ne more živet, da je blo sam z mano dobr jada, jada, jada. Pa sm mu vsakič razložila, da je z moj strani definitivno konec, da med nama tut približno ni bilo vse v rožcah tko kot to on vidi in, da sva mela čist preveč problemov katerih se šele zdaj dobro zavedam. Tut klical me je, ampak enostavno nimam potrebe z njim se več karkoli menit, ker je blo vse že 1000x rečeno.

Na začetku me je vsak tak sms zabolel, ker res ni prijeten filing, ko veš, da si nekoga prizadel pa tudi, če nehote sam zdej pa enostavno pretirava k po pol leta bi me pa lah nehal kovat v zvezde pa dojel, da očitno nisem prava zanj in se sploh več ne mislim obremenjevat. Tko k prav moja prjatlca --> sam si pomagej, jest ti ne morem več.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

moja biuša bi pa šla z mano na kavico,...

Ni še cajt, je komaj slab mesec mim.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

sončk napisal/-a:A pa to so začel morit takoj po koncu zveze in še tolk časa nadaljeval? Al po nekem določenem času?

Po pol leta. :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

metuljčica* napisal/-a:
sončk napisal/-a:A pa to so začel morit takoj po koncu zveze in še tolk časa nadaljeval? Al po nekem določenem času?

Po pol leta. :roll:

ko sm bivšmu dala konc ga je ful przadel in me je skos klical, poslal 10+ sporočil na dan, ampak sm iz usmiljenja še šla kdaj k njemu in sva se še dobivala.. to se je vlekl 2 mesca (od sred septembra do začetka novembra).. pol sm spoznala novga, bivšmu sm povedala, ampak on je mislu da sva sam prjatla, tud če sm mu skos na msnju ko me je prašal kje sm bla rekla da s tem tipom na pjači pa zuni... in me je še skos klical in mi pisal tud če nism več hotla jet k njemu niti nism dovolila da on pride k meni..

potem sm s tem novim začela začetk decembra hodit, bivšmu nism povedala ker bi umru od obupa, ampak sm sam rekla da tko ne bova nkamr pršla in naj mal omeji klice.. in pol me je klical za novo leto in prašal kje sm, pa sm rekla da sm pr temu tipu, in je čist popizdiv, prekinu in čez minuto sm dobila sms: "dobr se pofukita". :roll:
takrat je vrjetno dojel da že neki časa hodva in je dal mir.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Saj zato je pa bolje te izpade čisto ignorirati, kot pa mu dajati neko lažno upanje ali se celo dobivati z njim, ker to samo podaljša čas prebolevanja.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja, ampak tud sama sm ga mela še ful rada, ful sm bla navezana, sam sm vedla da doug ne bo šlo.. pa tko nism mela kj počet pa sm šla mal k njemu.. seveda ko se mi je zazdelo jit na žur sm šla sama in tam bla tud z večmi tipi, tko da ta način res ni peljal nikamor..
pomojm bi še zdej blo tko, če se nebi čist zatreskala v zdejšnga partnerja :love: in dala unmu čist konc
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jest sm pa zmer misnla, da je bolje ne ignorirat, ker to kakšne še bolj podžge in sem zato zmer brez ovijanja v celofan povedala kako je na stvari, ampak očitno tut to ne pali.

Sam jest tega ne štekam, če bi men en direktno rekel nočem met več nič s tabo bi mi blo enostavno pod častjo bilo kaj več praskat v tej smeri.

Men je to razvlečeno prebolevanje še zmer metanje peska v oči in idealiziranje... ne morm druzga rečt.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ ja mene bi blo prou sram.. že če tko komu sms pošljem pa ne odpiše mi je prou nerodno ga sploh še poklicat alpa kej..
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

~NIA~ napisal/-a:ja, ampak tud sama sm ga mela še ful rada, ful sm bla navezana, sam sm vedla da doug ne bo šlo.. pa tko nism mela kj počet pa sm šla mal k njemu.. seveda ko se mi je zazdelo jit na žur sm šla sama in tam bla tud z večmi tipi, tko da ta način res ni peljal nikamor..
pomojm bi še zdej blo tko, če se nebi čist zatreskala v zdejšnga partnerja :love: in dala unmu čist konc

vsaka slaba stvar je za nekaj dobra. in to si dobila :)
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a shanell »

metuljčica* napisal/-a:^ Ta moj bivši mi je moril še lani, 2 in pol leti od konca. :roll:
Ne glede na to, da sem ga dala na ignore oz.blokirala, je uporabil VSE možne variante - telefon - sms-i in klici iz različnih številk, mejli iz raznoraznih naslovov, pošta (edino na vrata ni prišel, hvala bogu!).

Vse kar na ta način človek doseže je to, da si še bolj vesel, da si se ga rešil.

Z idealiziranjem se pa strinjam!

močna punca saka ti čast!!
ShanIn
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ShanIn »

Maped100 napisal/-a:moja biuša bi pa šla z mano na kavico,...

Ni še cajt, je komaj slab mesec mim.

Z bivšim sva šla dokončno narazen (ob vseh njegovih premišljevanjih) začetek tega meseca... Pa mi kar smse pošilja, kako sem. Pred dobrim tednom sem mu rekla, da se ne bova slišala dokler ne prebolim. Mogoče se njemu zdi par tednov več kot dovolj :wink:
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Jaz se že 15 dni nisem slišala s svojim bivšim. In resnično mislim, da je to to. Končno so se stvari umirile in končno imam občutek, da lahko globoko zadiham. Upam, da sem že čez najhujše. Da ne pride za menoj.
Uporabniški avatar
_2good4u_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _2good4u_ »

Po prejšnji vezi sem se v sobo zaprla 3 dni in jokala in potem je bilo vse ok in izbrisano. Očitno nibila velika ljubezen, oziroma vem, da se ni splačalo več dni jokat za njem :cool:
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

če je bial res tista prava ljubezen je res zelo težko pozabit...
nekatere lahko rečete prebolela sem ga v enem tednu, em ja samo potem ga nisi resnično ljubila...ali pa se je postopoma ohlajalo.

sama sem samo enkrat res ljubila..in sem potrebavala 3 mesece da sem prebolela...pa še zdaj mi je hudo.

tako, da ja resnično ljubezen je težko potlačiti...in zanikati..še težje pozabiti
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

huh.. js svojga bivšiga nism prebolela.. huuuh.. dolg.. več kot eno leto.. :( zdej je pa kul.. ampak še vedno mi je full čudn k odkar sva šla narazn (iz njegove strani), je on full zabredu (šola, pjača...).. Ampak se probam čim manj obremenjevat..
Zaklenjeno