Hvala obema! Ta vikend grem kar sama po nakupih, ker sem rekla domačim, da se na začetku želim malo privadit drugemu avtu in nočem zraven nikogar. S tem, da sem danes že peljala mamo, ko sem šla v šolo.
Jaz ti tut čestitam. Jaz mam pa kljub temu, da mam izpit slaba dva mesca tak strah pred vožnjo, da sploh ne vozim (posledica drobnih trkov pred dvema tednoma). Upam, da vam ostalim novim voznikom gre boljše
^^ sej bo, se boš navadla js sm mela isti problem ( izpit mam slab mesec ), da sm mela nekakšno fobijo pred parkiranjem pred trgovino, ker nism vedla, kako nej poj v rikverc pridem vn ipd. in sm se u autu dobesedn prešvicala... ampk je že bolš, tko da kr pogumno
Js mam že mal več k en let izpit, delala sm ga na Jesenicah, mela sm inštruktorja k je že tko glasno govoru, ko se je pa kej zadru,, me je pa skor odnesl vn iz avta Sicer je bil ql, sam mi je pa znal tut vse živce požret, ampak nadresiral me je pa tako temeljito da sm vse s prve brez napak
PorceLain. napisal/-a:Jaz imam pa danes prvo uro voznje mal me skrbi, da me ne bo dal prehitro na cesto, ker me še malo sklopka in gas zajebavata xD
Ma nima te kej. Te si sam u glavo dej, da če te da dons že na cesto, pol maš že tok znanja za na cesto Kerga inštruktorja pa maš? K sm vidla da si s Tržiča..a maš Lausegarja?
HuDoBa napisal/-a:Jaz ti tut čestitam. Jaz mam pa kljub temu, da mam izpit slaba dva mesca tak strah pred vožnjo, da sploh ne vozim (posledica drobnih trkov pred dvema tednoma). Upam, da vam ostalim novim voznikom gre boljše
Lej, ti sam pejd na cesto in voz, ker drgač boš čist ven padla in boš ena od unih, k majo izpit, pa ne vozjo. Zdj maš še cajt, da premagaš ta strah. Sj je blo men tud grozn, pa še zdj se kdaj znajdem v kšni taki situaciji, da se ustrašm pa to, ampak treba je to dat skoz. Ti sam pejd vozt (pa nej gre zdj na začetku kdo s tabo, da te mal vod in pomirja), pa bo šlo skoz bolš. Vaja dela mojstra
Js se avtoceste nikol nism bala. Pač to mi je blo že ko sm bla na urah vožnje, nekej najlažjega...pa tut hitrost mam rada in sm bla usa naspidirana k sm ga loh vsaj mal prtisnla (no pa če inštruktor ni bil glih pozorn na števc, sm učash šla mal več kt pa 130km/h, sam če me je dobu pol je blo pa uhuhuhu) ne pa un 40km/h al pa 50km/h..to je mene ubijal, ker sm mogla tolk počas vozt Mene osebno je najbl v nelagodn položaj postavl, ko je bla kšna ozka cesta, prpele kakšen kombi, tovornjak, traktor, ti pa se nimaš kam umaknt...