Foto model - avdicije, modne agencije...
- red*cherry
- Kofetarica
Punceee
nova MODNA agencija se je odprla in nudi veliko moznosti dela v tujini..Milano,Pariz,Amsterdam,London,Tokio...v Sloveniji se ni znana...namrec sem v tej AGENCIJI in je super....sem ze bila v tujini vse super...ceprav ni veliko punc ampak z casoma se bo tudi to spremenilo..poglejte si...prijavite se... http://www.glamour21.com

- red*cherry
- Kofetarica
-
- Cosmopolitanka
kapica* napisal/-a:Punceeenova MODNA agencija se je odprla in nudi veliko moznosti dela v tujini..Milano,Pariz,Amsterdam,London,Tokio...v Sloveniji se ni znana...namrec sem v tej AGENCIJI in je super....sem ze bila v tujini vse super...ceprav ni veliko punc ampak z casoma se bo tudi to spremenilo..poglejte si...prijavite se... http://www.glamour21.com
![]()
tole agencijo pa čaka še velikooo dela ...

jesssica napisal/-a:In kaj ti pomaga t.i. profi book, če ne dobiš dela?
Iz kje pa si razbrala, da ne dobim dela? Dobivala sem ga, samo ne preko Nine..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Jah.., to so pa druge zadeve.. Ampak slike so pa zares zelo lepe.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Ja, sram me je, ker mam tko velika ušesa, kriv nos, 100kg, mastne lase, rumene zobe itd..
-
- Sramežljivka