*purple* napisal/-a:lorelaj napisal/-a:Evo o tem govorim. Seveda nekateri lahko delajo vsak dan ob faksu, samo vprašanje je kaj jim potem ostane od študentskih let. Nič lepega-predavanja, učenje in delo. Pa saj smo študentje, še celo življenje bomo lahko delali.
Tanika ti se pa sploh ne sekiraj kaj ti drugi govorijo in kako te gledajo, ker si ogromno dosegla. Sem prepričana, da bi veliko mladih na tvojem mestu nehalo hoditi na faks (kar bi bilo lahko celo razumljivo), ti pa si vztrajala in to je res pohvale vredno.
jst imam od mojih mladih let precej veliko.vedno najdem službe s prijetnim kolektivom, se imam fino na šihtu, se imam fino doma, v šoli sicer malo manj ker ponava grem samo takrat ko so izpiti al pa kšna posebna predavanja.ni rečeno, da če delaš da si uničuješ mladost.nasprotno.jst sm z mojimi deli, spoznala tolk različnega in uredu folka, da verjet ne morem.ena izmed njih, bivša sodelavka je moja najboljša kolegica ever in za nič na svetu nebi zamenjala tistega časa ko sem delala v tisti firmi, ko sem spoznala njo.
Meni lajhanje naokoli po desetih kafetih ne pomeni nič.Mi več pomenijo trije kafeti na teden ki so kvalitetni.in zato delam, delam šolo in vse in uprav tako uživam življenje.Celo bolj, kot prej ko sem visela doma in čas zapravljala za brezveze.trenutno sicer ne delam, ker iščem šiht nekje v bližini, in že to mi precej mori.
Ampak da bi pa rekla, d ami je lesa žal in žal časa...Nikoli!Pač poiščeš službo v kateri uživaš in takoj spoznaš da samo delo ni samo napor, ampak je lahko tudi užitek![]()
Govorim o tistih, ki imajo obvezna predavanja in vaje vsak dan pol dneva, drugo polovico dneva pa delajo. Poleg tega morajo pa zraven delat še seminarske naloge, pisat poročila, se učit ... Koliko prostega časa jim pa potem še ostane? Nič.