Pred dnevi sem si v Koloseju ogledala film,Dokler naju jackopot ne loči v vlogi Cameron Diaz in Ashton Kutcher.Film je ena boljših komedij,kar sem si jih letos ogledala,smešen od začetka do konca.
pred kratkim sem kinu gledala kung fu pando in sem bila res pozitivno presenečena..noro dobra risanka, vsekakor vredna ogleda gledala sem pa jo s podnapisi, ampak si zelo želim pogledat tudi sinhronizirano verzijo..toda ne vem, kje naj to verzijo najdem. malo OT, ampak ve katera mogoče kje jo dobit?
wayne's world 1 & 2, Old school, The anchornman, Talladega nights, School of rock, Envy, Blades of glory, I now pronounce you Chuck & Larry, The Longest yard, Happy Gilmore, da ne pozabim vseh treh Austin Powersov.. pa še bi se našlo.. za dobro komedijo se rabi Will Ferrell, Mike Myres, Adam Sandler, Jack Black ali John C. Reilly uuu.. pa History of the world part I. je bil tut super film
(__/) ( o.O) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
G N R napisal/-a:pred kratkim sem kinu gledala kung fu pando in sem bila res pozitivno presenečena..noro dobra risanka, vsekakor vredna ogleda gledala sem pa jo s podnapisi, ampak si zelo želim pogledat tudi sinhronizirano verzijo..toda ne vem, kje naj to verzijo najdem. malo OT, ampak ve katera mogoče kje jo dobit?
floribunda napisal/-a:harold and kumar escape from guantanamo bay harold and kumar go to whitecastle
haha - to pa sta komediji in pol Kateri del ti je boljši?
ne bi mogla rečt, ker sem prvega gledala že res dolgo nazaj. pri obeh sem se od srca nasmejala, kar se mi ob teh komedijah ne zgodi pogosto.
vsi sicer pravijo, da jim je bil 1. del bolj všeč, ampak meni se zdi da ma tudi drugi ene par tko originalnih štosev da crkneš.
Ja, se strinjam. Meni sta oba dela zakon. Tudi ne morem rečti kateri mi je bolj. Edino lahko povem, da mi je beden konec pri 2.delu, drugače pa res vse the best
Jaaaaa, ta je res najbolša men je bl ušeč prvi del,mogoče zato ker ga znam na pamet pa mi je še usen smešn..
Čeprou tut dvojka ni slaba:D
(una fora z travo, je najbolša )
Prejšnji teden gledala Zohana. Ok saj ne, da ni smešno, ampak vseeno me nekako ni preveč navdušil. Je milijon boljših komedij. Pač tak za preganjanje dolgega časa pa je
floribunda napisal/-a:harold and kumar escape from guantanamo bay harold and kumar go to whitecastle
haha - to pa sta komediji in pol Kateri del ti je boljši?
ne bi mogla rečt, ker sem prvega gledala že res dolgo nazaj. pri obeh sem se od srca nasmejala, kar se mi ob teh komedijah ne zgodi pogosto. vsi sicer pravijo, da jim je bil 1. del bolj všeč, ampak meni se zdi da ma tudi drugi ene par tko originalnih štosev da crkneš.