Verjetno res zaradi tega "udarca" on tu izpade zelo slabo...
Vendar mu je zelo žal, da je prišlo do tega in ne vem zakaj, ampak verjamem, da tega ne bi nikoli več storil,...tudi njemu je hudo in ni ponosen na to, da me je udaril...
Res sem z njim doživela nekaj grdih trenutkov in žalitev...veliko sem prejokala...vendar z njim sem doživela tudi nekaj najlepših trenutkov doslej,... ko je vse lepo in prav je pravi gentelman, res izredno ljubeč, nežen, romanitčen, pozoren,... Razvaja me kot princesko,... Čeprav imam šele 24 let, vendar upam si trditi, da je moja ljubezen življenja,...
Ahhhh
Zadnjič spremenil *Zvezdica Zaspanka*, dne 22. Sep. 2008 21:47, skupaj popravljeno 1 krat.
ojoj... katera katastrofa od moškega. popravek - on ni moški, temveč je on gnoj. razlogi zakaj bi ga morala brž zapustiti so več kot očitni:
1. ne spoštuje te (imenuje te gnoj, kurba itd.)
2. psihično in fizično te maltretira (udarec, vpitje, nezaupanje)
3. prestar norc je!
Enkrat, ko boš doživela pravega moškega, ki bi ti snel zvezde z neba, ki te bo spoštoval, vselej pomislil nate prvo, te bo ljubkoval in nikoli v življenju niti pomislil na to, da bi dvignil roko/glas nate in te žalil... boš vedela kaj je pravi moški zate.
Sedaj pa pamet v roke, ker si še močno premlada, da bi trpela takšnega tipa. Lepo se spravi k pameti in odženi tega kretena proč!
Čas je vrednota, ne mineva, temveč ga uporabljamo.
kaj bi ti zdej rada? da te ena podpre? si hotela naša mnenja, smo jih napisale .. pa ti niso všeč, ga še vedno braniš ..
in ti bi ostala z njim .. in kaj ko/če bosta mela otroke? misliš da če je bil sposoben udarit tebe, ne bi bil sposoben udarit njih?
boš rekla, da si ga razjezila .. ampak če ga razjezi ena majhna laž .. kako ga pol ne bojo razjezili otroci z svojo živahnostjo/razgrajanjem/jokom ...
Jaz pa ne vem, zakaj si želela naša mnenja, ker se mi zdi očitno, da storila tako nič ne boš (beri: ga zapustila). Vsaj dokler se situacija še bolj ne poslabša.
In replika na to, da verjameš, da te ne bo več udaril; tudi za prvič si najbrž nisi mislila, da to bo, kajne?
*Zvezdica Zaspanka* napisal/-a:Verjetno res zaradi tega "udarca" on tu izpade zelo slabo... Vendar mu je zelo žal, da je prišlo do tega in ne vem zakaj, ampak verjamem, da tega ne bi nikoli več storil,...tudi njemu je hudo in ni ponosen na to, da me je udaril...
Res sem z njim doživela nekaj grdih trenutkov in žalitev...veliko sem prejokala...vendar z njim sem doživela tudi nekaj najlepših trenutkov doslej,... ko je vse lepo in prav je pravi gentelman, res izredno ljubeč, nežen, romanitčen, pozoren,... Razvaja me kot princesko,... Čeprav imam šele 24 let, vendar upam si trditi, da je moja ljubezen življenja,...
Ahhhh
Neglede na to kako žal mu je, js ob sebi ne bi želela človeka ki bi v vsakem "stresnem" trenutku odreagiral brez da pomisli na to kaj dela.. in da mi reče kurba, zato ker imam prazno baterijo in me ne more dobit na telefon? že to, da popolnoma banalne stvari človeka pripeljejo do takih dejanj, si js ne morm predstavljat, kako bo zgledalo, ko bo v vajini zvezi kej resno zaškripalo..
in to da mu moraš lagat zarad njegove posesivnosti, in pol k zve resnico in mu ni prav, te pa udari? meni to pove lih vse.. to da se imata rada v tem primeru ne pripomore..
(__/) ( o.O) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Točno vem, kako je to, če iščeš pri ljudeh le dobre lastnosti. A ne moreš iskati pri njem varnosti, če je ne dobiš. Vsaj ne na način, da te je zmerjal in celo udaril. Zaščiti se sama! Si ne bi raje želela biti močna osebnost kot pa njegova takorekoč "lastnina". V takšni vezi bi to najbrž bila. Tudi v vezi moraš biti svobodna...
Leta v ljubezni niso tako pomembna, če se dva nasplošno zelo dobro razumeta in ujameta.
Osebno pa mislim da je vama razlika v letih prinesla zelo veliko nevšečnosti...
On je starejši gospod, ki vrjetno ne zgleda najbolj fit, ti si pa mlada 24-letnica, ki lahko v trenutku dobi lepšega in mlajšega moškega in on se tega zaveda. Zato se tako boji in te kontrolira....
Žali te, zato da bi bila še ti tako "na tleh" z živci in vsem kot on.
Če kot pravi vrjame v vajino zvezo, potem pa res ne vem kaj zganja take stvari? Če bi 100% vrjel vate in v vaju potem nebi take zganjal...
Udarec??? Za brezveze? Ga nebi oprostila... če pa se tebi to zdi moralno pa mu oprosti in mu dopuščaj take stvari (čeprou upam da mu na pametn ne bo več kej takega padlo).
Ta tvoj fant si te preveč lasti, mogoče se bo izboljšal, mogoče pa bo posat z leti še bolj posesiven in potem boga ti....vprašanje, kdaj boš lahko šla sama v šoping, s kolegicam na kavo in tako dalje....
Tut js pa moj sva mela en obdobje, ko sva se dostkrat užalila, potem pa sem vidla da je to samo slaba obramba obeh dveh, ko je na koncu že zmanjkalo argumentov zaradi česa sva se sporekla. Js ga dons ne žalim in ga niti ne mislm, on pa tut ne reče slabe besede čez mene (trkam na les da bo še naprej vse ql
)
Picaboo napisal/-a:In še eno vprašanje, ki se mi poraja...Praviš da se je v času odkar sta skupaj spremenil, da je izpadov manj, da te razume...hm... Pa se res ON obvladuje v izpadih, ali si TI podzavestno začela delat po njegovo, da ne bo jezen?
So true- pri meni je bilo tako, pa sem to spoznala šele potem, ko sva res zaključila najino zgodbo. tako da vzemi tale komentar na znanje!
Draga *Zvezdica Zaspanka*": tako zelo hlepiš po ljubezni, da si pripravljena na vsakršen kompromis. To dokazuješ tu, ko svojega partnerja skozi opravičuješ.
Če so se punce osredotočile na udarec, tega niso storile zlonamerno. Prej obratno. En udarec je lahko tudi en udarec preveč. To, da si mu lagala v obraz, ni opravičilo za udarec. Prej kot se boš tega zavedala, prej ti bo jasno, da med vama ne štima vse tako kot bi moralo.
Praviš, da se je v enem letu zelo izboljšal. Si prepričana, da se je samo on spremenil? Kaj pa vse spremembe, ki si jih ti storila? To, da si obljubila, da ne boš nikdar več nedosegljiva in da te lahko skozi nadzira ni ravno nedolžna stvar. Si prepričana, da ni samo bolj popustljiv, ker te ima na krajši špagici?
Če možakar ne bi imel težav s bolestno ljubosumnostjo, bi po nekaj mesecih moral razumet, da je s tabo vse OK in bi pritisk moral ponehati. Saj vem, boš rekla,d a je boljše. Je boljše, ni pa v redu. Koliko časa si še pripravljena na popuščanje?
Nimaš nikakršnih težav z vživljanjem v drugo kožo, zato ga razumeš in opravičuješ. Opravičuješ nadzor, neupravičeno ljubosumne izpade in verbalno nasilje. Opravičuješ žalitve. Čeprav veš, da ti tega NE BI NIKDAR storila nekomu, ki ga imaš rada. Niti prijateljici, kaj šele partnerju.
No, enkrat za spremembo pričakuj od njega, da se bo znal postavit v tvojo kožo. Ali pa se enkrat za spremembo ti spremeni v njega. Ko bo zamudil pol ure, ga naderi, da je pe*er, ki se stoposto fu*ari naokoli z drugimi starci. Pa boš hitro vidla, če bo samo sklonil glavo, kimal in se opravičeval. Samo to stori z varne razdalje. Če te je udaril zaradi laži, te je zaradi tega sposoben premlatit.
Najbrž si dolgo iskala ljubezen, nekoga ki bi te nosil po rokah in s tabo delal kot s princesko, te razvajal in oboževal. Sedaj, ko si to našla, si pripravljena na vsakršen kompromis, da bi stanje obdržala.
Žal je bilo še v vsaki taki zvezi tako, da se moški NI popravil, se je pa ženska toliko podredila in tako spremenila, da je imela "za silo" mir. Enkrat pa, ko je moški okusil kako lahko ženske upogne, bo samo še pritiskal nanje.
Razumem, lepi trenutki te vlečejo naprej. Ker jih je bilo veliko. A takih trenutkov je tudi v drugih zvezah ogromno, le žaljenja in nadzorovanja tam ni.
Čimprej se znebi simptoma Mati Tereze.
Moškega NE MOREŠ spremenit. Ne glede na to kako ga ljubiš in kaj vse si pripravljena storiti zanj.
Samo spomni se: kdaj si bila na zadnje sproščena? Kdaj si se zares od srca nasmejala? Kako dolgo prihajaš domov s strahom, češ, "kakšne volje bo pa danes"?
Čist povesem se strinjam z trapo.
Draga moja, če je že zdaj pri 48.letih takšen kakšen bo šele pri 58., še bolj tečen in ljubosumen. Saj ne rečem, možnost je da ta veza uspe samo ti si še mlada (tako kot mi vse). Me prav zanima kdaj si ga nazadje zažurala z svojimi kolegicami, ne da bi bla skos živčna in gledala na telefon.
bravo trapa...
Jaz bi dodal tako, moškega in ženske, kogarkoli NE MOREŠ spremeniti oz. na kraj pameti ti nesme pridet da to sploh počneš! Nimaš pravice, da komerkoli sodiš. Ljudje se spreminjamo sami, če to hočemo ali če vidimo v tem izboljšanje življenja. Če smo pa pod vplivom drugih, se vrtimo okoli njihovih mezinčkov in prej ali slej,... bo počilo.
Tudi sam sem bil tak človek. Poln jeze in agresije, delal nemogoče stvari, žalil, itd... Zenske sem imel kot nek stroj, s katerimi sem komot manipuliral, ker pač to znam zelo dobro...
V trenutku ko sem se zavedel, kakšen fakin idijot sem in kako sem se spremenil in iz kje to zavira, sem se z težko muko in bolečino odločil da jo spustim. Naj gre, naj uživa. Napaka je bila v veliki večini moja, zato nimam komu kaj preveč očitat.
Tudi na koncu, se mi je bumerang vrnil in sem bil moćno prizadet, posledice moćno čutim, vendar jih čistim, z vsakim dnevom nekaj. In ni šans, da stopim v kakršno koli novo razmerje dokler ne počistim pred svojim pragom in se za začetek postavim spet v neko normalno stanje in grem naprej.
Oh je pa dobra šola, zelo dobra... Never again!!!!!
Vse sem priznal sebi in njej in drugim, za vse sm se opravičil in vem da mi bo še lep cajt žal, da sem bil kakršen sem bil.
Moj nasvet pa je, pejt v svobodo, pejt stran od tega človeka, ker pri teh letih se pu ku*** nebo spremenil (če se do 48tega leta ni...). Mal te bo bolelo, mal skelelo, mal peklo, potem pa minilo.
Človek je bolan in ima veliko voljo po teroterialnosti, verjetno mu tudi sexualno pašeš, pa je to sex iz ljubavi ali je nagonsko praznjenje mod? Kaj čutiš, kaj čuti on, ... predvsem trenutki po sexu, pred sexom.
Ego mu je ranjen, ponos mu je natleh in mu paše da se izživljava nad nekom, da se hrani z drugo bolečino.
Verjem, da zelo dobro vem kaj govorim.