rammsteingirl napisal/-a:če je tip dober v postelji, bom pa ja še več seksala z njim
mhm
Jest se tud strinjam. Če ti je v postelji s fantom všeč, ne vem zakaj ne bi hotla seksati pogosto. Če pa mi ne bi blo všeč, ga pa gotovo ne bi ves čas gnjavila za seks.
Sigurno !
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
am... kak zdej to razložit na čem teorija temelji:) pač, jst zlo rada seksam in tut velikrat, in sma se pogovarjala in je on pršu do tega svojga čudnga zaključka, da hočem velikrat zato ker me že ne vem, prvič, drugič ne zadovolji dobr in sem zato še naprej horny. Ubistvu je bil osnovni problem ta, da on ne more tolkrat ko bi jst hotla in se pol počut nesposobnga al neki takga, in iz tega je pa razvil to teorijo... Komu kej bol jasno?
šeenkrat mu povej da v seksu z njim uživaš, da mu daš malo samozavesti, da ne bo sam pri sebi sestavljal takšnih teorij. Pa predlagam vama, da si dalj časa vzameta za predigro; on naj raziskuje tvoje telo in ni važno da samo seksata. Tako te bo lahko zadovoljil tud ko on ne bo več mogu seksat. uživejta;)
jah zart tega ker bi ti večkrat zaporedoma on pa ne more se še ne da sklepat da te ne zadovolji.pač maš večje potrebe v bistvu bi marsikter tip hotu tako punco ta teorija je zgrešena, sem pa brala d če tip ne more večkrat d mora poskušat in d se to da nekak natrenirat, pa ne vem več kje sem to zasledila =)
napacna teorija...men je tip fajni..in jasno je da bom zelela cimevc sexat z njim, ker me privlaci in ne zarad tega, ker me "kao" prvic ni zadovoljil... drugi sex je vcasih se boljsi kot prvi