dunaj je taka stalnica.. treba nekaj novega probat
 dunaj je taka stalnica.. treba nekaj novega probat 

) želim it nekam tako za novo leto .. ampak nikoli ni bla niti ena izmed kolegic navdušena nad tem
) želim it nekam tako za novo leto .. ampak nikoli ni bla niti ena izmed kolegic navdušena nad tem  

me sploh ne briga ..
 me sploh ne briga ..  

Verjetn bom spet segnila v ljubljani, ijeeeej.
 Verjetn bom spet segnila v ljubljani, ijeeeej.
 Mislm da z avtom, v muzej, pa na ogled mesta za čez vikend
 Mislm da z avtom, v muzej, pa na ogled mesta za čez vikend 
*purple* napisal/-a:Drgač pa letos bi šla v Sarajevo, sam ljudje komplicirajoVerjetn bom spet segnila v ljubljani, ijeeeej.
 tako da ja, jst bom najvrjetneje tudi gnila doma, sama
 tako da ja, jst bom najvrjetneje tudi gnila doma, sama  
 neki sanja o Bratislavi, lani sva bila v Beogardu in je bilo zakon,razen to da sm zbolela prvi dan ko sem pripla tja in skoz mela 39 vročine
  neki sanja o Bratislavi, lani sva bila v Beogardu in je bilo zakon,razen to da sm zbolela prvi dan ko sem pripla tja in skoz mela 39 vročine   , tko, da sploh nevem če nebi bla raj kr doma
 , tko, da sploh nevem če nebi bla raj kr doma  A je že kera šla mogoče v Pariz čez Nov let..kok so kej cene itd? Ker ponudb na netu še nism najdla
 A je že kera šla mogoče v Pariz čez Nov let..kok so kej cene itd? Ker ponudb na netu še nism najdla . Fino bi blo.
 . Fino bi blo.

Libido. napisal/-a:*purple* napisal/-a:Drgač pa letos bi šla v Sarajevo, sam ljudje komplicirajoVerjetn bom spet segnila v ljubljani, ijeeeej.
a pri tebi tudi al kaj? pri mojih ljudeh je tako, da mamice ne bojo dale denarja .. nemejebat, jst si bom tudi sama plačalatako da ja, jst bom najvrjetneje tudi gnila doma, sama
 sploh ne v Bosno, ker oni pa že noujo nardone poslušal.ma sej krneki.najraj bi šla tud jst sama
 sploh ne v Bosno, ker oni pa že noujo nardone poslušal.ma sej krneki.najraj bi šla tud jst sama  

tooook lepo..
 tooook lepo..