pepelčica napisal/-a:freaky napisal/-a:pepelčica Ne govori na pamet. Sem bila tudi jaz v takšni situaciji, je bil ob meni (seveda ni prihitel v prvi sekundi, ko sem mu povedala), ampak če zaradi takšnih ali drugačnih nujnih obveznosti ne bi mogel biti, bi razumela.
In še enkrat nej poudarim. Lepo je, da imaš nekoga za tolažbo, da se lahko na nekoga nasloniš in zjokaš, vendar v življenju se je treba v prvi vrsti treba znat sam potolažt in se ne zanašat na druge, ker nikoli ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom.

Vem, da za vsako neumnost res ni treba pritečt, samo ene so jo napadle kot da je zahtevala da vrže iz 10.nadstropja. Službo se da zamenjat, osebe ki jo mamo radi pa nažalost ne.
no, tud služb nam ne mečejo kar pod noge, da bi jih lahko kar zamenjali vsakič ko bi blo kej tazga.Počakej mal, kako bi zgledalo, da bi fant vsakič pustil službo, ko bi bla ona žalostna in nebi mogu drugače do nje kot če da odpoved?
mislm nevem, ok, pač razumemo, žalost ker je dedek bolan in vse, ampak zahtevat od nekoga ki more v tem momentu na šiht naj pusti vse skupaj in pride, če to ni možno, enostavno ni normalna!
take zahteve pač niso, nevem no.
valda, da bi bil fant ob njej in vse, ampak tkole pač žal ne gre.In najbolj neumno pri vsemu temu se mi zdi še izjava, da bi končala zvezo zarad tega.sicer pomojem bi bilo bolje, ker take zahteve so pa mal tu mač res.In dekletu se vidi da je razvajena da hoče vse takoj imet, ampak v življenju se je treba naučit, da določene zadeve pač ne grejo tko kot bi sam hotel v tistem momentu, žal.