Vam kdaj fant omenja bivšo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

°PeeKaBoo° napisal/-a:Moj men nikol ne omenja bivših..ker jih nekak sploh ni meu, usaj resnih ne.. :P

Pri men isto. Če pa že kej pove, pa pove zato, ker ga js kej vprašam, da bi sam od sebe začel kej razlagat pa nikol.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Bivše...ne, jih ne omenja...ker ene reeees ne morm prebavljat že iz osnovne šole vn...za ostale me pa niti ne zanima. Itak ne morš pričakovat, da fant ne bo mel kufrov iz preteklosti...eni so pač mal težji :wink: ...
Uporabniški avatar
just.me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a just.me »

mene pa to sploh ne mot, če že pride na to, se lohk čist odprto menma, itq je nekje tista lubosumnost sam ni panike, zdj vem d je z mano...d me ma rad...pa d se mama FUL noro :razz:
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

tudi pr meni in mojem fantu beseda (žal) kar nekajkrat nanese na bivše, zato kr smo bli prej kolegi pa to.. včasih je prav fajn se mal zajebavat sam načeloma mi to ne diši preveč
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

rachka_ napisal/-a:tudi pr meni in mojem fantu beseda (žal) kar nekajkrat nanese na bivše, zato kr smo bli prej kolegi pa to.. včasih je prav fajn se mal zajebavat sam načeloma mi to ne diši preveč

Ja, pri nama je enako. Moja večkrat omenja svojega bivšega, kar mi načeloma ne diši preveč (še z njeno mami sta kao sodelavca pa moja se večkrat z njim tipka po msnju), ampak včasih se je pa dobro mal zafrkavat okol njega - in takrat sem ponavadi celo rad nesramen.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Pontifex Maximus napisal/-a:
rachka_ napisal/-a:tudi pr meni in mojem fantu beseda (žal) kar nekajkrat nanese na bivše, zato kr smo bli prej kolegi pa to.. včasih je prav fajn se mal zajebavat sam načeloma mi to ne diši preveč

Ja, pri nama je enako. Moja večkrat omenja svojega bivšega, kar mi načeloma ne diši preveč (še z njeno mami sta kao sodelavca pa moja se večkrat z njim tipka po msnju), ampak včasih se je pa dobro mal zafrkavat okol njega - in takrat sem ponavadi celo rad nesramen.

No, če ga omenja kar tako ni pomoje nič takega, če bi pa govorila kolk je on oh in sploh in da bi pogosto ven hodila z njim in tko, pa najbrž ne bi blo ok.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Maš prav.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

oprosti..nisem zasledila..kak dolgo sta skupaj že?
sicer pa...v morju je dost ribic, odj**i ga...človek,ki govori o ex partnerju, si ne zasluži pozornosti...

good luck girl ;)
Mravlca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mravlca* »

Da bi kar sam začel govoriti o bivših ravno ne oz. zelo poredko, navadno z nekim namenom. Govori pa, če ga jaz vprašam, pa še takrat zmerno, kar mi je všeč :D
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

sicr trenutno nimam tipa,ma ce bi hga mela...bog ne daj,da mi jo omeni vec ku 1x na mesc..dobim alergijo.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

no pozabla sem omenit, da moj ma otroka od prej...5 letno pupo, pa bivše res nikoli ne omeni, razen če jaz kaj vprašam..
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Pa se s punčko kej videvasta ?

Joj, Moj ma pa kr lepo število neresnih zvez za sabo. Na začetku, preden sva bla par, sm bla izredno radoveda s kero, kaj in kako. Zdej, ko sva par, pa si želim, da ne bi tolko spraševala, ker učasih me kr malo zmotijo te biuše. Vem, da je neumno od mene. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

ja itak :) ima jo vsak vikend-od petka popoldne, ko gre po njo v vrtec, pa do nedelje zvečer...tak da če sem fraj ob petkih skočimo kam, al pa se doma igramo...ob sobotah zjutraj kak kofe(ker jaz popoldne skoz delam ob sobotah)...nedelje popoldne(ker delam ob nedeljah 8-14h) pa so tud za kako kolo ble pa naravo...mala je full sonček, pa full se imava radi, čeprav sva skupaj samo 4 mesece...
kar se pa ex tiče...me je zamikalo samo 1x oz mi je blo nelagodno..ko je mala omenla neko ime, pa prašala, če jo pogreša...(neka ki je bla očitno pred mano)...pa pol sem vidla neko moško zapestnico pr njemu, s tem imenom, pa datum zadaj...pa mi je blo bolj tak no... :S
kar pa se tiče pupine mame, pa...vem samo to, da ga je prevarala, da sta zato šla narazn, mal ami je povedla da je noseča(pa vidla sem jo)...pa...je kratko malo to vse..no ja, pa da je čudakinja smo vidli
Uporabniški avatar
roxeanne
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a roxeanne »

zgleda da sm jst izjema kar se tega tiče. :D
jst sm na začetku zveze hotla vse vedt od njegove bivše. tako sva si po nekmu času, ko je stvar postala mal bolj rasna povedala vse o bivših.
zdaj se čist sproščeno pogovarjava o tej temi, se včasih pošaliva na njihov račun, jih pograjava...
na njegove bivše pa ne gledan z jezo ali z ljubosumjem. so del njegove preteklosti, njegovih izkušenj in njegovega življenja.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

na začetku zveze sva si povedala pač najino "preteklost". sedaj se o bivših res ne meniva nikoli. itak noben ni imel kakšne resne zveze za sabo, tako da sem glede bivših mirna.
Odgovori