Ljubljenčki - Mačke
^mi smo naša dva od 5.dneva naprej hranli z mlekom GIMPET. V bistvu je v prahu in ga potem zmešaš z vročo vodo. To je pač nadomestno mleko za take male muce, katerih mama nima dovolj mleka ali pa jih zapusti. In ne sploh nima enakega vonja kot to mleko ki ga mi pijemo pa tud barve je take bež. Nevem če se da kupit tako posebno mleko tudi za starejše muce, ampak če jim boš tu pa tam dala to mleko za mladičke ne bo nič narobe. Naša dva sta to imela ful rada pa še zdaj tu pa tam dobita in nimata nobenih posledic (kao driska itd.).
- skuštranka
- Sramežljivka
Hvala punce * . Sploh je hudo, ker je bil obravnavan kot družinski član, ki ni nič sitnaril, samo lepšal nam je dneve s svojimi vragolijami. Še najbolj ga je oči oboževal, ki je daleč od ljubitelja mačk in je bil vedno proti temu, da bi ga imeli. Oh pa skoooz je bil doma in vsi sosedje so ga imeli radi in take lepe navade je imel in oh, lump moj. Sploh mi ni jasno tole o zastrupitvi... Pa saj sploh ni bil požrešen! Trapec mali. 

Ja sej ne sme bit to mleko podobno temu, ki ga mi pijemo ampak mačkinemu.
iluzija, sožalje
...to je pa tko, če imaš take kretenske sosede tam okrog
Taki ljudje mi grejo pa res na živce...da zastrupljajo mačke oz nekontrolirano postavljajo strupe za kakšne druge živali (polže recimo), pa pri tem prav nič ne mislijo.
iluzija, sožalje