Ko sem brala temo o napisih za zapestnice se mi je porajala ta ideja..ker imam tudi sama še podobno situacijo..
Kaj ste storile z darili oziroma stvarmi bivših fantov?
Midva sva bila skupaj skoraj 7 let, tako da se je zadev kar nabralo

Od čisto praktičnih do kakih malo manj uporabnih, ampak vseeno lepih (ker je oblikovalec mi je veliko stvari naredil), pa tudi do stvari, ki sva jih vbistvu skupaj izbrala ali kupila. Kar naenkrat sem se vbistvu zavedala, da imam zelo malo popolnoma svojih stvari (ker tudi ko sem recimo kupovala stvari za sobo, je bil pogosto zraven, ali pa mi je kasneje kaj prinesel, kar sem si prej ogledovala). Skratka zadeva je zelo neprijetna, ko pride na obisk zdajšnji fant in se znajde v prostoru, ki je vbistvu sestavljen samo iz spominov. Vsekakor bi bilo meni tudi zelo čudno, če bi on v sobi imel stvari bivše punce, ali pa bi npr. nosil prstan, ki mu ga je ona podarila..
No ko sem tako prebirala stvari, sem se odločila, da take uporabne zadeve, ki jih uporabljam vsakdan (parfumi, oblačila..), preprosto obdržim in pozabim od kod so prišle. Vse ostalo, razne njegove izdelke in risbe pa sem snela, zapakirala v škatlo in pospravila v omaro. Enostavno mi je bilo škoda zavreči nekaj, v kar je bilo vloženega veliko truda. Malenkosti, ki sva jih hranila za spomin (karte s koncertov ipd.) sem pa vrgla vstran.
Kam pa so romali ostanki vaših zvez?