tanika* napisal/-a:in kaj je pol bol..cel življenje plačevati najemnino..na koncu pa nimaš ni..itak penzije ne bo več noben od nas doživel..sej zdele k bosta dve plači ni panike dat 300 evrov...sam kaj pa pol?
Pa js mislim purple da ti sploh ne bereš nobenih postov, sam kr neki za brezveze se oglašaš, ker js nism rekla, da je kej slabega da ti tastari kupijo, hudič sej bi bla js presrčna da bi ga men moji, sam se mi zdi glupo to nekomu pod nos metat... ma sej dokler nisi na takem mestu kot sem js se je lahko oglašat iz doma staršev...ko pa enkart pridš do tega, da bo treba vn, pa nimaš km, pa ti noben ne pomaga je pa kr sranje...sej za začetek je najemnina ok, sam celo življenje? nevem no

ja če ne boš dosti prevarčevala in nabrala in če ti ne odobrijo kredita, v primeru da ne boš kreditno sposobna za določen znesek, ti praktično drugega ne preostane.Uf, veš kolk je takih ljudi/parov/družin, ki
živijo najemniško.je pa fora, da najemnine lahko plačajo 400€ na mesec, lahko bi tudi toliko kredita, ampak jim banka tega žal ne odobri.
In potem ti tukaj dost ne preostane.
berem poste berem in še vedno ne razumem, zakaj bi ti Sessa to metala pod nos.Pač tema se je po dolgem času spet pokazala na naslovni strani in je napisala in z veseljem povedala, da imata svoj flet.Take stvari so pač pohvale vredne, kaj naj rečem.Nevem zakaj se počutiš kot da ti kdo polena meče pod noge in te zajebava, če te ne.Jst mam tud svoj flet, v pritličju hiše, in kaj, me boš grdo gledala ker sem povedala ali bi morala bit tiho?
In ja, jst sicer imam stanovanje, ampak moje stanovanje obsega zelo malo prostora.Ubistvu je prostorna kuhinja, soba in velika kopalnica+manjši hodnik.Z mojim živet tukaj bi bil že problem, kaj šele z otrokom, tako da ja, jst bom tud mogla nekam drugam.Kam?To je pa prašanje, ampak če je treba in če ne bo možnpsti tudi v najem, kaj pa čem drugega.Ali pa prizidke delat, kar spet šteje določen denarni zalogaj.
Ampak ne bom pa zarad tega nekoga drugega gledala grdo ker je vesel da ima svoj flet, pa kdorkoli ga kupil.Če so bili pri denarju in imeli to možnost, zakaj pa ne.Stanovanjski problem je danes precej velik in vesela sem za vsakega ki ga uspe rešit pozitivno in da se ima fajn
Mimi men se pa ne zdi realno tole razmišljanje.Sama je preračunala da tudi na 30 letno odplačevalno odbo kredita za 100.000 evrov ne bo šlo, razen če ne bo imela uibr dobre plače.in tud privarčevanih 6000 evrov, kot je sprva mislila, ji ne pride tukaj čisto nič v poštev.
Žal je pač tako dandanes.jst držim pesti za vse da jim rata, sam dostkrat kšnemu ne rata.
Moj fant je recimo zaposlen redno za nedoločen čas in ni dobil niti kredita za avto pri raznoraznih bankah ne, ker je premlad in ker dela pri privatniku.In kaj bo dobil kredit, kdaj?Pri 50 letih??
Žal, pač tako je.In zdaj je vzel leasing ki ga bo preplačal, al se bi pa vozils staro garo.