^^ Pardon, ampak kako lahko ne veš, kolk jih je blo??
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:^^ Pardon, ampak kako lahko ne veš, kolk jih je blo??
Vem s kolikimi sem sexala. Nisem pa tako mlada, da bi se lahko točno za vsakega spomnila, če sem pa slučajno kdaj tudi z njim brez. A je to tako čudno ali kaj?
Če ne vodiš točne evidence in rišeš križcev na zid, ti lahko kaj uide iz spomina. Sploh če si že v letih, ko se bliža demenca.
(Sanjaanja - to je samoironija. Sem še starejša od tebe )
Zašto se sve to dešava da l čovek išta rešava il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
kr.ena napisal/-a:Če ne vodiš točne evidence in rišeš križcev na zid, ti lahko kaj uide iz spomina. Sploh če si že v letih, ko se bliža demenca. (Sanjaanja - to je samoironija. Sem še starejša od tebe )
Možno. Ne vem koliko si stara.
Križcev si pa ne rišem.
*mala* napisal/-a:^^ Pardon, ampak kako lahko ne veš, kolk jih je blo??
Vem s kolikimi sem sexala. Nisem pa tako mlada, da bi se lahko točno za vsakega spomnila, če sem pa slučajno kdaj tudi z njim brez. A je to tako čudno ali kaj?
pa tud če ne bi... tle nas sprašujejo s kolikimi smo seksale brez kondoma in mislm da ni oklepaja kjer bi pisal pa vtikaj se v druge uporabnice...
Js sm do zdej z dvema... en je bil fant, en pa avantura zarad katere sm se pretresla tko kt še nikol... pa dobra šola za naprej...