veronika_ napisal/-a:kdo prav da to ne boli žival? je blo že dosti zgodbic o raznih ovcah, ker so poginle zarad tega, ker so jih raztrgal...al pa sm jst kej narobe razumela.
veronika_ napisal/-a:kdo prav da to ne boli žival? je blo že dosti zgodbic o raznih ovcah, ker so poginle zarad tega, ker so jih raztrgal...al pa sm jst kej narobe razumela.
ok bolano res...kaj a si res ne morejo nekega homo sapiensa najdt ne pa d nedolžne živalce tkole spolno zlorabljajo!!!!take je treba mučit na natezalnici...joj kje je zdj srednji vek ko ga rabiš??!!!!
madona a si res ne znajo nekega orodja kupit v zato dalni štacuni pa potešit svoje spolne želje ne pa take delat...ma kaj a je ta folk brez morale..kaj jim sploh pade na pamet!!!ma dj folk ubrisan..katastrofa na celi črti..!!!totalno sm zgrožena!!!!
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Pa še tiste zgodbice, ko jih vidiš v Bravotu in drugih ''revijah''...: Sem bila sama doma in sem se gola sprehajala po hiši. ko sem se prepognila, me je ''naskočil'' naš pes... HALOOOO!
(aja, spodi pa podpisana 14 letna...) .. jej jej...kam gre ta svet
Sto ljudi, še več čudi. Po svetu se dogajajo tudi hujše zadeve od tukaj opisanih. In tudi za večino oči "bolj nagravžne".
Poleg tega pa, kolikor mi logika deluje, če se izvaja seks z večjo živaljo, sploh pa če je žival samec, verjetno ne trpi kaj zelo, ampak prej uživa.
Ps. Sama sicer preferiram samce vrste človek in me spolnost človek - žival ne vzburja, obsojam pa tudi ne, če le ni storjeno posilstvo.
To je men totalno bolno in tazga človeka bi lahko pomojem fentala Žival ni razumno bitje, da bi lahko privolila v kej tazga in to je zame zlorabljanje nemočnega bitja!
Yazmeen napisal/-a:To je men totalno bolno in tazga človeka bi lahko pomojem fentala Žival ni razumno bitje, da bi lahko privolila v kej tazga in to je zame zlorabljanje nemočnega bitja!
Zakaj zlorabljanje,sm že vido k je npr. ps z veseljem nabiju eno bejbo..torej če njemu paše kaj se ti sekiraš...drugač pa da se razumemo,tut men je to bolano!