tanika*, obvezno pojdi na pregled h ginekologu, tole se ne sliši popolnoma normalno in zdravo. Predvsem, če imaš ta izcedek že dlje časa, tudi med kt in zdaj brez njih.
Ja, dlake na čudnih mestih,
..Evelyn.., tudi pri meni. Ampak zamižim in ignoriram. Na kt nimam namena iti. Mozolje imam pa podobne kot ti - niso gnojni, samo take bele, skoraj nevidne, ampak čutne bunkice. Predvsem na čelu (ampak tam jih ima tudi fant, pa ni nikoli jemal kt

) in licih.
Če punca nikoli ni imela mozoljev, še ni garancija, da jih ne bo imela po jemanju kt. Ko nehaš, je to za telo pač hormonski šok in nek stranski učinek je zagotovo prisoten - ampak po moje se to čez čas vse uredi, samo vztrajati je treba.
Če s kt nehaš zaradi težav med jemanjem, potem te tudi take zadeve ne iztirijo - no, te, ampak je to cena, ki jo plačaš za to, da se drugače bolje počutiš in ne tvegaš ostalih stranskih učinkov, ki jih prinaša jemanje.
Še za
renatko_: jaz sem med jemanjem yasminelle imela velike težave z nepojasnjenimi vnetji, ki jih sedaj, ko nisem na kt, nimam. Sicer so se vnetja umirila že pred koncem jemanja, ampak vseeno so kt lahko povzročiteljice vnetij, predvsem glivičnih - potrjeno od dermatovenerologa