Hahah, prava je bila-samo to lahko rečem. In srce se mi je paralo, ko smo jo dali uspavati. Samo je bilo ful očitno kako se je mučila. Vendar sem jaz vseeno upala, da se bo izkopala. Samo se ni

Pa ok. Bom enkrat spet imela takšo kot je bila ona, pa če jo bom po celi Slo iskala. Tak! Ali pa boš ti poskrbela, da bo Dodo mel male otročičke, pa bom jaz vzela enga, ali dva, ali tri
Moja dva več ne mečeta kakcev. Niti Miša ne, pa je ruska. Hm...sicer mi je to na živce šlo, zdaj pa malo pogrešam. Jao, Karlija bi mogla videt. Samo gre in vse iz njega leti. V bistvi pa ma tako male kakce, da jih komaj vidiš. Smešen je, da se ne ustavi da bi lulal in kakal, samo gre in vse ven pada

Miša počepne ko lula, prejšnja je tudi počepnila, tak da sem vsaj takoj vedela kaj bo. Kakci so pa itak letali na vse strani. Pa vedno je tri, ali štiri pokakala. Jao!
Eh, kje pa bi bili tečni. Nobena domača žival ni - nobena! S tistimi je očitno nekaj narobe ki mislijo, da so tečni. Edino če se ne ukvarjaš z njimi. Kot moja soseda. Nabavila si ga je, pa hrček vedno sam, toliko da mu počisti. Svašta pa taka lastnica

Moram jo malo povprašat, morda se je spremenila.
Haha - tile mali hrčki so grozno hitri. Brez pretiravanja, če samo pogledaš stran ga več ni. Jaz sem enkrat M1 iskala, ker sem jo imela na postelji. Pa je nisem našla. Bolha ena je bila not v prevleki za blazino skrit. Lahko bi se vsedla, pa na njo, pa bi jo ubila. Omg! To je kriza. Ali pa če ti tako na tleh plazi, pa jo nevede pohodiš. Folk je že posesal hrčke pa ne vem kaj vse. Ojej!!! Btw, da te malo povprašam - kakšno je pa stanje doma? Foter ni nič klical iz službe, pa povpraševal po Dodoju?

Is sex dirty? Only if it’s done right.