Slaba prebava

Gurmanski užitki.
Odgovori
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Penelope* »

Kristinč tako je zdaj z mano :?
tudi jaz bom začela gledati zdaj kaj mi škodi.Včeraj sem spila 2kavi in jedla pikantno picoo, ampak ne vem zakaj bi sedaj bila občutljiva na določeno hrano in stvari, ko pa prej nikoli nisem bila...Navajena sem bila piti po 3 črne kave na dan, zdaj pa da bi mi škodilo za prebavo :?
katere tablete pa si jemala?Ali lahko katere priporočiš ki so ti vsaj malo pomagale?jst si sploh ne upam več nikamor daleč it, ker me je strah da me bo spet trebuh začel... :evil:
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

jaz sem si svojo prebavo poštimala tako, da vsako jutro za zajterk pojem na tešče jogurt z dodatnimi semeni (laneno seme ipd). ne glede v kaki situaciji sem, kje in kdaj, na potovanjih, je moja prebava brezhibna. Potrebovala sem pa kaka 2 meseca (s takim zajterkom), da se je dokončno poštimalo.
*etty*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *etty* »

^^ kako se pa imenuje ta jogurt?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

^ Najbrž je bistvo v lanenih semenih, ne v jogurtu.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Baje so za prebavo dobri navadni probiotični jogurti. Drugače pa laneno seme tudi kliče po školjki. :)

Tiste, ki imate težave z zaprtostjo, bodite pozorne tudi na to, ali spijete dovolj vode. V sproščenem stanju, saj napetost (stres) vpliva na prebavo v obe ekstremni smeri.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Meni se pa zadnje čase dogaja, da ko sem pod stresom sploh ne morem jest nič, če pa karkoli jem se mi takoj obne in bruham... :(

S tem nisem imela nikoli problemov; zdej pa kar naenkrat... Zadnjič mi je blo med izpitom tako slabo, da sem že razišljala da bi bruhala v vrečko,, ker se nisem upla rečt z na vc... Sej sem zdržala do konca, ampak mi je blo tko grozno. :tot:

Kak se rešit tega? :?
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

da vam javim, v hoferju imajo ful dober jogurt za prebavo. zelen je od milufine, piše da je probiotičen, stane pa menda okoli 50 centov. jaz sem ga na blef vrgla v voziček, doma pa potem vidla hudiča :D
lrslovenija
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

LR

Neprebrana objava Napisal/-a lrslovenija »

Vsi doma pijemo aloe vero gel, nihče več nima težav s prebavo. Priporočamo jo vsakomur.
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

*Penelope* napisal/-a:Kristinč tako je zdaj z mano :?
tudi jaz bom začela gledati zdaj kaj mi škodi.Včeraj sem spila 2kavi in jedla pikantno picoo, ampak ne vem zakaj bi sedaj bila občutljiva na določeno hrano in stvari, ko pa prej nikoli nisem bila...Navajena sem bila piti po 3 črne kave na dan, zdaj pa da bi mi škodilo za prebavo :?
katere tablete pa si jemala?Ali lahko katere priporočiš ki so ti vsaj malo pomagale?jst si sploh ne upam več nikamor daleč it, ker me je strah da me bo spet trebuh začel... :evil:

tablete se imenujejo SAB SIMPLEX, sam nimajo učinka po mojih izkušnjah..naj bi ble tut kao za otroke k majo probleme s prebavo..
drugač pr men je biu velik hudič če sm popila kakav..jaooo kaj mi je delalu..toook sm bla napihnena, vse me je bolelo, zvijalo.. tk da zdj že kr enih 8 mescou ne pijm več kakava.. po moje da ti črna kava ne more škodt, kr npr men kava ne škodi..sam je pa spet odvisn od posameznikove prebave.. penelope svetujem ti da ješ kot ponavadi, in tok boš sproti ugotovila katera hrana ti ne leži..
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Men tud kakav škodi, sm napihnena in se počutim res kot balon... Kr hlače si morm odpet :? Pa tudi kava iz avtomata, tista k ma mleko v prahu... Pa včasih tud če par čigumijev prežvečim me isto napihne.

Sicer je pa grozdje ful dobro za prebavo, še posebej tole črno, ki zdej raste.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss September »

Ne sililt svoje telo z nečim, kar mu škodi.
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss September »

Ne sililt svoje telo z nečim, kar mu škodi.
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
vityka01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vityka01 »

Grozdje ;) Vseeno kere vrste samo da je grozdje. Baje ful pomaga in medenim je tudi polno vitaminov in vseh snovi kaj jih človek nujno potrebuje čez dan. Zdravstvo celo priporoča da naj bi se zjutraj grozdje jedlo da spodbudi telo in možgane da začnejo normalo funkcionirat :)
Uporabniški avatar
vityka01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vityka01 »

Grozdje ;) Vseeno kere vrste samo da je grozdje. Baje ful pomaga in medenim je tudi polno vitaminov in vseh snovi kaj jih človek nujno potrebuje čez dan. Zdravstvo celo priporoča da naj bi se zjutraj grozdje jedlo da spodbudi telo in možgane da začnejo normalo funkcionirat :)
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Meni najbolj pomaga rdece vino. Spijem 5 bambusov in ze letim na wc. :D
You want me to be something I can never ever be.
Odgovori