rinca napisal/-a:kje pa je po tvojem meja? 5 let? in če je tip potem slučajno starejši, ga boš samo na podlagi tega pustila? jst svojih otrok ne bi omejevala. seveda bi bila na začetku skeptična, ampak če se izkaže za v redu poštenega fanta, ne bi nič komplicirala. govorim vse v pogojih polnoletnosti. ne bi pa pustila 13-letni hčerki da npr. seksa z 20-letnikom.
Pri meni je meja 10 let. Pa sej preden se v nekoga zaljubiš veš kolko je star. Vsakič, ko me je pecal kak, ki je bil 10 let starejši od mene, je bila moja prva misel "kaj je s tabo narobe, da si iščeš tolko mlajše?", takoj zatem pa "srce, jaz ti nisem trofeja in iščem tipa, ne pa tatija". Zato tudi še nisem mela tipa, ki bi bil veliko starejši od mene.
Zadeve, kjer konkretno polnoleten dečko išče mladoletno deklico se mi pa zdijo sploh sumljive. On ima že službo, po možnosti živi sam in si išče srednješolko? Ga rajcajo najstniška nerazvita telesa, ali to počne zato, ker išče submisivno deklico, ki ga bo lahko imela na piedistalu? Al je samo preveč otročji, da bi si poiskal eno par let mlajšo od sebe?
Ljubezen gor al dol, kot sem napisala: sej zveš preden se zaljubiš kolko je potencialni partner star. In ja, jaz zgubim ves interes, ko zvem, da je 12, 15 ali 20 let starejši od mene.