Mislim, da je bila ona, ja. Sicer pa kak ne bi bil človek paf na Karlija, če je pa tak cuker

Miša še itak tu na mizi spi...pa polulala se je nekje, ker smrdi, pa ne vem kje. Bljek! Da bi počistila pred spanjem. Grrh!
Haha - a Dodo je že dobil uro do kdaj mora biti auf? Saj dobro si nardila. Mater! Da se bosta spoznavala..ne da samo spi

Za fotra se ne sekiraj. Zaenkrat dobro kaže (tok,tok) in srčno upam, da bo tako ostalo. Se bo že omehčal. Samo mamo malo "podkupi" naj mu mal hvali Dodija ali nekaj
Jaz čistim na 3 tedne, na 2 tedne, včasih na 4 tedne. To boš sama vidla kak ful bo pokakano, pa polulano. Jaz čistim v celoti. Vse seno ven vržem, pa dam sveže. Vsake tolko še v banji operem kletko (samo za kaj takega res moram imeti dan). Lahko pa čistiš samo tiste najbolj umazane dele kletke. Jaz raje vse počistim. Sicer je pa stvar posameznika. Sama boš itak opazila kam bo lulal, tam je itak najbolj dirty. Pa ponavadi lulajo na iste kraje, tak da ne bo panike, da ne bi opazila. Naj ti samo ne lula v tunel, kot je meni en čas Karli. Grrrh!
Jaaa - to je po novem meni tudi najljubša tema (pa tema o filmih). Fajn je, da smo tako aktivne. Ker tako ni bilo vedno. Se bom enkrat ko mi bo tečno spravila brat vse strani za nazaj. Samo tam mi je Miša umirala, pa umrla..pa mi morda ne bi bilo fajn. Smrk! Ali ok. Bo že.
Btw-Dodo še ma 1h in 15 min časa da se zbudi

Is sex dirty? Only if it’s done right.