Moja dva pa spita. Grem Mišo zbudit, da bo vsaj tu na mizi spala, da bom lahko kukala k njej

...nekak mam občutk, da mu grem na žiuce s tem zbujanjem, ker je lihkar s papirčki zgradiu pregrado, tko da ga ne morm vidt haha

Ti se pa trudiš, pa trudiš, ne?
Jaz sem Mišo klicala pa je prišla iz kletke. Zdaj je na mizi - no, za printerjem se baše s hrano. Cele kupe lupin, pa kakcev mam vedno tam, pa morem potem čisiti za njo. Jao! Kot malo dete je,no. Pa slikala sem jo..joj sem paf na njo
Karleka pa slišim da tudi lušči, samo ne vem kje.

..ti maš pa res že čist 'zdresirano' Mišo, da ji tok zaupaš, da ne bo kej ušpičla al pa pobegnila hehe.. Karleka pa ti nasploh bolj slišiš, kot vidiš ane?
..in k veš, da je tak mali pa od tebe odvisn 
hehe. Saj to pride sčasoma...boš vidla. Veš kaj je zanimivo; da se skoraj vsak dan na isto uro zbudita in gresta gonit. No, Karlek se ne opogumi dokler ne ugasnem luči (smotani Karlek
). In imaš prav-njega ne vidim pogosto, ker se boji. Slišim ga samo...plus vsega pa boljše da je tak, ker je to taka divja vrsta hčrka, da joj. Groza!

..a se ga res ne da nič navadit na ljudi pa to?
...kr pokrije se z brisačko..how cute
..Upam da bo pr men tut kdaj pršu cajt, da bom tko pustila Dodoja samga in bla zihr, da nau pobegnu..sam ok, zdj vem, da je še premajhen za to..še posebi, ker bi ga use zanimal..

Norc! Saj ena mi je napisala na forumu mojpes ko sem kupila Karleka, da sem kupila norca
hehehe.
Mene rabi samo, da ji dajem hrano (bitch ena!)
Samo po mojem prej ni upal, ker se še boji...drugače pa ko se on naspi gre letat. Morda pa bo kot Karli, da se bo bal svetlobe, pa bo pol šel noret

..v tisti trgovini kjer sm jst kupla, pa sploh nimajo njegove sorte..sam ruske in navadne..
priden Dodo hihi...jao, jst bi ga tok mela u roki..sam ga še ne bom strašila s tem..

haha to ona zanalačš dela!
to bi pa prou rada vidla. jst se sploh ne spomnim kdaj je moja nazadnje gonila kolo
), Karlek je še manjši. Prave bolhe mam doma, resnično. hehe.

hehe. Tvoja pikica je carica. Samo to lahko povem! Pa ne sekiraj se če ne goni kolesa. Če je pa bakica stara že. Samo glavno da je živahna. Dokler je tako nimaš nič za skrbet. Super,no! Ne morem verjet, da je že toliko stara, res.

..pa upam, da bom čimdlje lah čvekala tle u hrčkotu.
učeri sm šla spat ob pol 1h zjutri (to je že dons)
tak topel haha..a se vama je že kdaj?

in zdj sm mu kumaro pokazala in jo je prjeu pa odnesu k sebi in že najslajše grizlja!
sam ona itak ve, da se ne morš nanjo jezit, tut če te pokaka

bo mogu tud hrčk še mal počakat.