Hrčki

Vse o živalih.
Odgovori
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

Ja sm mu dala papir, da si lahk dela gnezdece..sj si je že učer zvečer naredila pravo posteljo :D ..pa drugač nimam u sobi mrzlo, normalno no..sej zdj sm vidla, da se ne trese več :) Ko sm mu prst spet uštulila je kar vstau in ga s sprednjimi šapicami prjeu :rofl: Pa ko ti zdej to pišem, me gleda kaj delam haha...

No pomoje, da Dodo ne more pobegnit...mela sm pa sanje (more?), da je res pobegnu in da sm ga skoz lovila, pa mi je zmer pobegnu iz roke, ker je tko majhen pa gibčen ...jaooo :D (a se sestra ni nč ustrašla Miše, ko jo je vidla na vzglavniku?)

Pa bom šla zdej en dan iskat zanga priboljške in ostalo, da mu bo čim lepše..

In ja...že sedim pred kletko in ga opazujem, pa skoz se pogovarjam z njim (razn, če vidm, da pančka) :lach:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Dobro si naredila :) Fajn je, da si sami naredijo gnezdece. To je tak lepo opazovati in hkrati smešno, kako vlačijo po kletki različne kose. Ful so lepi+zabavni,ne?

Ja,veš da se je sestra ustrašila. Pa taki mali hrček, da če bi glavo po nesreči dala gor, bi valda poginil. Jao! Dobro, da se je ok končalo.

Iiiii-za prst te drži? Kak lepo! :love: Pogrešam to. Mene noben ne drži. Pa fajn da te ne grize-to je dober znak :) Hehehe - Dodo po počasi začel izkoriščati da si tako dobra do njega :P
Is sex dirty? Only if it’s done right.
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Jaa ful so luškani, ko vlačijo papirčke naokol :D

A tvoja Miša se ti pusti kaj božat? Karli zihr ne ane? hehe..

Pa učeri zvečer je biu pri miru, pa sm ga začela čohat in mi je pustil, pol sm pa vidla, da so se mu učke začele zapirat in je kr zaspančku :oops: Pa ne grize me, ne....ampak me tut Josif ni..edino, da se Josif ni pustu božat..je takoj 'pobegnu' ..

Ajaa..a veš, ko sm ti rekla, da ma od fanta sestrična 2 ruska hrčka? No učeri mi je fant povedu, da mata dva mladička - učeri sta se skotila :) In če bom jst lahko obdržala Dodoja (tok tok), bo on uzeu enga od tistih dveh..tko, da bo tud on meu hrčkolinota :freude:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, definitivno so sweet takrat :D Ko vidiš koliko truda vložijo, da majo lepo hišico. hehe.

Ja, Miša se pust, Karli seveda ne. Samo mogoče se bo bedno slišalo..nazaj bi prvo Mišo. Vedno je bila na meni, cele dneve sem se ukvarjala z njo, ni grizla, spala je na meni ko sem jo božala. Je pa bila take barve itd. kot Dodo. Morda se tile še bolj dajo udomačiti. Ne vem, no. Jaz bi jo nazaj. Smrk! Zakaj za vraga tako malo živijo? :cry: No, razen od Sugar_baby - njena podira vse rekorde :respekt:

Oooo - glej kako lep preobrat. Upam, da se bo foter omehčal, pa bo potem tvoj mel tudi hrčka in bo res veselo. To bi bil najbolj zakon zaključek ever :)
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Ja vrjamem...vrjetn ko maš enkrat tok zakon hrčka, k ti use pusti..se navadiš na to in pol use druge hrčke primerjaš s tem...npr. če prva Miša ne bi usega tega počela, tut pri tej ta drugi tega ne bi pogrešala..mogoče se pa useen navadi tud ta? Kok je pa že stara?

Ja..od Sugar_baby je rekorderka :rofl: ...bom jst Dodoju dajala enako hrano, je mogoče u tem catch :D

Jst tut upam, da se bo oči omehčau..čeprou učer ni tko zgledal...ampak ok..bomo zvečer vidl :)

Če bo meu fant hrčka, se bo moru še on prjavt na ta forum pa bomo usi debatiral o hrčkih haha :rofl:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, saj to je to. Kakor se navadiš. Ali vseeno...grozno škoda mi je da nista taka kot je ona bila. Vendar sem si obljubila, da ko njiju več ne bo, da bom našla tako hrčico, ki bo tako zgledala kot ona :) Podobno Dodiju :D Drugače pa sem Mišo dobila nekje na začetku februarja se mi zdi, pa ne vem koliko je stara, ker FairyAngel ni vprašala. Po moje ni bila ravno mladiček. Karli je pa spet vedno isto velik, pa vedno isto zgleda...pa tudi ne vem koliko je star. Samo baje jih prodajajo do 3 mesecov starosti, tako da...

Ja, mogoče je resno catch v tem. Bom jaz tudi dajala tako hrano :)

Mora se omehčati. Saj pa če si pridna, pa se štekate doma lahko to začneš izkoriščati malo, ne? :D

Hehe - ja, naj se še on prijavi, pa se bomo vsi topili tukaj XD
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Iiiii..zdej mi je splezu u roko :love: sama ga nism nč ven jemala v roko, ker sm prebrala (tista tvoja knigica), da je treba postopoma..dokler sam ne pride v roko, drugač se lahko ustraši :) ..sam sm misnla, da bo dlje časa rabu, da bo sam pršu k men :eek:

Al pa če bo Dodo meu kdaj potomce, dobiš njegovga sinčka/hčerkico :P

Pa pridna sm najbl hehe..tut razumemo se drgač..sam s hrčki se ne razume :lach:

Pol je pa Miša že u srednjih letih? :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Opa! Dodo je pa hiter in napreden. Direkt me preseneča kaj vse že dela prve dni. To verjetno samo tile rusi - kot je tvoj, pa kot je moja prva bolhica bila. Ziher bo spal pri tebi ko ga boš božala. Pa daaaj - pa tega hrčka ne smeš dati stran, ker če ga boš se bom jaz prišla z atekom kregat :D
Ja, vse to je potrebno postopoma, vendar kot tebi kaže bosta že za kakšen dan najboljša prijatelja, pa bolhica bo ful udomačena. Super! Si naletela na kul hrčka.

Mah, mogoče je v srednjih letih, samo vseeno mislim da ne. Mah ne vem..saj simptome ma takšne - leži, malo goni, se baše...hehe :D To noč sta me celo samo enkrat zbudila. Ne vem kaj jima je :) Ampak zjutraj sta z mano vstala, vendar ju nisem mogla cartati, ker sem mogla delat :motz:
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

A ju drgač pogrešaš kej, ko nisi doma? Jst npr. dons najraj ne bi šla nikamor ven..da sm lah skoz z Dodojem haha....k me je fant vprašu, če se vidva, sm skor rekla, da ne :rofl:

Tvoja Miša velik jé ane? Upam, da bo Dodo tut..men so všeč, če so taki bajski mali, tko k tvoja Miša :D

Pa a hrčku zihr ni dougčas tko samemu u kletki..jst mam skoz občutek, da mu moram kj na novo notr dajat, da se ne bo dougočasu :)

Dodo je trenutno neki ful naspidiran hehe..sm mu dala nove papirčke notr in jih sproti notr u hiško nese..zdj je šou v ta drugo 'sobo' svojega dvosobnega stanovanja in še tm neki preureja :lach:

Joj, jst sm tut čist presenečena k se je Dodo tko hitr privadu...bi mi blo res hudo, da bi ga morala dat stran..zgleda je res kul hrček ja..

Aja, ti vedno ko govoriš o hrčku svojem, ki ga boš mela pol..rečeš hrčica..a mora bit nujno punčka? :P
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

^^ kok je fajn brat k ste čist navdušene :D
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

^^upamo samo, da bo to navdušenje čimdlje trajal & da se mi nau maščeval, da sm tok happy zdj :P
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ashi »

itak da bo trajalo.. ti mu samo dodoja porini v roke, pa mu reči DA GA PAČ MOOOOORA pocartat.. :D in ko ga bo pobozal.. se mu bo itak prikupo.. :) mislim.. samo ti hrčoti so itak zakon... ko naši otroci so... :D ej a si kupla dodoju tisto plastično kroglo, da ga not daš on pa pol to poganja po stanovanju? jaz moji kepici sem in čist uziva v tej krogli :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, Miša dosti je. Zdaj ne vem če je bajsika zaradi kožuščka, ali je res tako salasta :D Samo je lepa, ker je okrogla. Fuul! Heheh - preureja si stanovanje? To je tak kul za gledati. Ne, po moje jim ni dolgčas, vsaj dokler imajo kolo, pa določene stvari za igrati. Potrebno jim je narediti čim bolj pestro kletko, pa je.

Tvoja bolha je budna zdaj? hehe :) Boš cel dan sedela pri kletki in čakala ko se premakne,ne? Jaz sem tudi bila tak. Zdaj ta dva ne pogrešam ko me ni doma (no, če me ni več dni potem ja), ker po pravici povedano nisem na njiju navezana tako kot sem bila na Mišo1. Ker je bila čist drugačna, pa mogoče tudi zato, ker je vseeno bila prvi hrček v mojem življenju :) hehehe - ne, meni je vseeno če je punčka, ali fantek :) Glavno da je hrček!
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

ashi - ne nism..a ji je dobr to? :D bom vrjetn mau kasnej kupila..naj se najprej navadi na nov domek..pol dobi pa še dodatne igrače..če bi mu zdej use naenkrat dala, bi se naveliču & pol ga nimam več s čim razveselit :rofl:

Kako pa zgleda to, ko poganja? Kar po stanovanju al kako..pa a hitro? :lach:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ashi napisal/-a:itak da bo trajalo.. ti mu samo dodoja porini v roke, pa mu reči DA GA PAČ MOOOOORA pocartat.. :D in ko ga bo pobozal.. se mu bo itak prikupo.. :)

Si predstavljata, da bi °PeeKaBoo° dala Dodoja fotru, naj ga poboža in bi se omehčal itd. potem pa bi ga Dodo ugriznil za prst? Fuck, to se pol ne bi dobro končalo. Tako da premisli na kakšen način ga boš prepričala, da ga boš lahko obdržala.

Btw-to kroglo sem jaz tudi hotel kupiti, ker se lahko prosto giblje, samo sem si premislia ker se mi ne zdi ravno preveč zračna, plus vsega mam raje moje kosmatinčke ob sebi, da tekaj po postelji, ali po mizi ko sem jaz za compom itd.

btw- da pokažem še kakšne je bila moja Miša1, 2.dan kar se je "priselila" k nam :) (sicer sem že na prvi strani dala njene slike, ali ok :oops: Still miss her!)

Slika
Slika
Odgovori