*purple* napisal/-a::rofl:mi smo ti pa fouuuuuš, ker smo grde in nas noben ne mara, ane jagoda
mhm

SweetySweety napisal/-a::schlaumeier: red*cherry Kako si vulgarna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ko bi te le odkril kakšen zastopnik za avtorske pravice od NL. Ti redno brskajo po spletu za kakšno nelegalno objavo fotografij in podobnega.
Preberi si pravila.
Če agencija zahteva tvoje podatke, jih bo dobila.
Gre za žalitevKo bi le plačala odškodnino
![]()
Če bi kdo žalil tvoje starše in pisal o njih laži, ti pa veš, da so zlati starši, bi potem bila tiho????????????????????????
Normalno se odzivamo. Imamo pravico napisati resnico.

...
... Namesto da bi npr. garala v kavarni vsak dan in res imela zaradi tega maj časa za učenje, greš npr. za par uric v studio lepo oblečena posnet slike za revijo ali pa se imaš fino pri snemanju spota svoje najljubše skupine.. Ok, tiste bolj uspešne punce (ki grejo npr. za dalj časa v tujino), imajo sicer verjetno več preglavic z opravljanjem šolskih obveznosti naknadno... Ampak večina deklet, ki jih vidiš pri agencijah, dela le občasno in zraven pridno študira..
.. Pa še lep izdelek lahko pride ven, da ga potem potrošniki gledamo, hehe .. Nekdo pač mora opraviti to 'plehko' delo 

), občudujem in cenim pa tega dela ne.

*purple* napisal/-a:jst tud nevem zakaj plehko?
Plehek je mogoče playboj in slikanje za le-tega, ne pa navadne umetniške slike.
Cukr, Purple ... to je pač moje mnenje. Ne zdi se mi prav nič občudovanja vrednega, če služiš denar kot model ali manekenka. Playboy tretiram enako. Nimam nič proti, če punce to počnejo (čeprav priznam, da upam, da bi imela moja hipotetična hči druge prioritete v življenju kot 45.3 kile in skrivnostno prazen pogled ), občudujem in cenim pa tega dela ne.
Vedno bom bolj spoštovala ljudi, ki kaj dosežejo s svojim znanjem in intelektom kot pa z zunanjostjo.
(pod "kaj dosežejo" pa itak ne štejem denarja. Bogastvo ni dosežek.)
Nimam namena preveč težit s tem ... razen če odpremo svojo temo za to. Tule pa brezveze smetit z nakladanjem.
... Se vsaj malo preusmeri pozornost od NL
..
(čeprav do neke mere je tudi to potrebno, hehehe).. Pa fino je tudi za samozavest in spoznavanje novih ljudi, še posebej če si bolj zadržane narave kot npr. jaz.. 45 kil sem imela pa že po naravni poti oz. se s tem nisem obremenjevala (takrat sploh še ni bila moderna pretirana suhost)

Mogoče bi bilo res zanimivo odpret novo temo.

cukr8 napisal/-a:Sama sem bila tudi npr. celo pot izobraževanja precej uspešna in že skor preveč delavna, pa mi je bilo občasno tako delo v veselje in sprostitev.. Mogoče ravno zato, ker za spremembo pri tem ni treba toliko delat z možgani(čeprav do neke mere je tudi to potrebno, hehehe).. Pa fino je tudi za samozavest in spoznavanje novih ljudi, še posebej če si bolj samotarske narave kot npr. jaz
..
Samo to delo je tako. In dokler se ne identificirajo samo s tem delom, najbrž tudi res ni posebne škode. Koristi pa tudi ne.