Slike vaših nohtov
^^ Točno tako
waw, dobr ugotovila (a maš tud ti ta lak?)
mene je OPI čist obsedel (zaenkrat imam 8 odtenkov)
bo bolj pozimi v uporabi- zdej mam rajš rdeče odtenke

mene je OPI čist obsedel (zaenkrat imam 8 odtenkov)
bo bolj pozimi v uporabi- zdej mam rajš rdeče odtenke

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Katerih 5 pa, če smem vprašat? Lahko tud ZS
Da ne bom OT. Moji trenutni (mam pojutršnem ustni izpit, pa nočm da zgleda kot da mam preveč cajta, tak da čist dolgočasna barva)
OPI- Coney Island Cotton Candy:

Da ne bom OT. Moji trenutni (mam pojutršnem ustni izpit, pa nočm da zgleda kot da mam preveč cajta, tak da čist dolgočasna barva)
OPI- Coney Island Cotton Candy:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
OPI je ena najbolj znanih firm lakov. V Sloveniji se jih žal ne dobi- razen nekje v Lj (v nekem salonu), pa še tam so še enkrat dražji kot če jih naročiš preko e-baya. Imajo pa res ogromno izbiro lakov. Nanašanje je poezija. Tudi obstojnost je super.
Odkar odkrila njihove nohte, sem vse druge zmetala stran. Preko e-baya pa eden s poštnino stane nekaj manj kot 7 evrov.
TUKAJ je pa njohova spletna stran.
Odkar odkrila njihove nohte, sem vse druge zmetala stran. Preko e-baya pa eden s poštnino stane nekaj manj kot 7 evrov.
*mala* napisal/-a:OPI je ena najbolj znanih firm lakov. V Sloveniji se jih žal ne dobi- razen nekje v Lj (v nekem salonu), pa še tam so še enkrat dražji kot če jih naročiš preko e-baya. Imajo pa res ogromno izbiro lakov. Nanašanje je poezija. Tudi obstojnost je super.
hvala za info. malo me je sram, ker tega nisem poznala.
sicer je moj ebay še v izdelavi (paypal pa to), ampak ko bo, bom pa sigurno preizkusila tudi te lake. očitno morajo biti res kvalitetni.

edit: prečekirala spletno stran.

punce eno obvestilo ce katero zanima..
bratova punca se je preselila iz anglije v slovenijo (je anglezinja
), je izsolana kozmeticarka in je zaenkrat zacela s podaljsevanjem nohtou na domu (u Ljubljani), scasoma pa namerava odpret svoj salon, tako da ce katero zanima naj mi pise na ZS pa dobite kontakt..
uporablja akril, vendar varen monomer EMA (lahko si malo preberete po internetu), ki ga dobavlja iz anglije.
tuki je se primer nohtkou, ki jih je nardila meni
:

bratova punca se je preselila iz anglije v slovenijo (je anglezinja

uporablja akril, vendar varen monomer EMA (lahko si malo preberete po internetu), ki ga dobavlja iz anglije.
tuki je se primer nohtkou, ki jih je nardila meni

dajancy napisal/-a:punce eno obvestilo ce katero zanima..
bratova punca se je preselila iz anglije v slovenijo (je anglezinja), je izsolana kozmeticarka in je zaenkrat zacela s podaljsevanjem nohtou na domu (u Ljubljani), scasoma pa namerava odpret svoj salon, tako da ce katero zanima naj mi pise na ZS pa dobite kontakt..
tuki je se primer nohtkou, ki jih je nardila meni:
Kolk to kej približno pride??