očitno se res lahko VSE zgodi.. jaz bom od zdaj naprej vsekakor bolj pazljiva glede takih stvari in vsakih par mescev naredla test, kr nič več ne zaupam tem tabletkam!
moi T napisal/-a:Meni sam ni jasno kako za vraga ni opazla, da je noseča?! Sej je trebuh od nosečnic ful bolj napet in ni mlahav, pa naj bo še tko debela ženska! A ni tako? Pa valda opazš take velike spremembe pr sebi. No, usaj meni se tko zdi, upam da se mi ne bo kdaj zgodilo kej tazga. Drgač pa res žalostna zgodba. Sam useeno boljše, da je otrok umrl kot da bi se rodil usa prizadet od KT...
*purple* napisal/-a:Pa ni nujno, dost je takih primerov, ki se ne opazijo.
Nekatere tud nobenih znakov nimajo, razen izgubo M, ki jo lahko v trenutku povežeš tudi s čim drugim in pa napihnjen trebuh, to pa spet lahko povezuješ s čim drugim.
nevem no, men se zdi možno, da takoj ne ugotoviš.
metuljčica* napisal/-a:*purple* napisal/-a:Pa ni nujno, dost je takih primerov, ki se ne opazijo.
Nekatere tud nobenih znakov nimajo, razen izgubo M, ki jo lahko v trenutku povežeš tudi s čim drugim in pa napihnjen trebuh, to pa spet lahko povezuješ s čim drugim.
nevem no, men se zdi možno, da takoj ne ugotoviš.
NI dosti primerov!
Meni se tudi zdi NEMOGOČE, da ne opaziš! Otrok ima ja 3-4 kg in recimo 50 cm, kako je potem mogoče spregledati, da se v tvojem telesu nekaj dogaja?!
Brc otroka tudi ne šteješ pod ''znake''? Ne morem verjeti, da tudi teh ni opazila, saj se vidi skozi trebuh, pa tudi čuti!
B@bsy napisal/-a:moja prijateljica je tudi zanosila (tega ni vedela, ker je imela menstruacijo) in jedla tabletke in ima zdaj prekrasno punčko
B@bsy napisal/-a:moja prijateljica je tudi zanosila (tega ni vedela, ker je imela menstruacijo) in jedla tabletke in ima zdaj prekrasno punčko