Kika napisal/-a:če je minuta 2 centa je 1000 minut 20 eurov. tko da *purple*- bravo- matematika ti res dobro laufa

dej še enkrat preber o čem pišemo
ja jagoda, sem šla gledat na simobilovo spletko pa je res, da so oni na glas povedal kako je s temi minutami.
ampak cel kup je pa operaterjev ki napišejo da so klici neomejeni, nakar v najbolj dorbnem tisku piše da je omejitev 1000 minut, in če ne prebereš drobnega tiska tud tega ne veš in hitro lahko, če dost govoriš nabiješ čez.
če pogledamo na
telemachovo spletko, ti to z omejitvami ne piše povsod in povsod piše BREZPLAČNO ali NEOMEJENO kar pomeni marketinška poteza oziroma po domač povedan, zavajanje kupcev.
zame brezplačno ali sploh neomejeno pomeni, da brez omejitve.in za marsikoga, ki ne prebere mal boljš, tudi.
no, simobil je to res precej dobro in takoj izpostavil, ko odpreš na spletki zavihek s paketom Orto u nulo.
maychy..Kukr za koga..
men se nebi splačalo, ker poleg tega da mam itak veliko večino kolegov in bližnjih na simobilu, pokličem kdaj tud mobitelove in stacionarne številke, kar mi prinese dodatne stroške in se pri meni to ne splača.Odvinso je od osebe kam kliče in koliko kliče.Moji pogovori so pa na simobilovce tud zlo dolgi, tko da tud nevem, če nebi presegla mesečne omejitve.
mam pa zdej orto smart in mi je ubistvu ok.