Šmeky napisal/-a:še eno bolj tako pitanje:ali tudi ve to kdaj svojim tipom prakticirate(anala pa te zadeve)?
Ali tipi tega nočejo ker potem naj bi bili kao geji češ v ritko pa samo geji oz. kakšen je pogled vaših tipov na to da bi ve njim?
Mi2 to redno prakticirava.. Moj fant, odkar sem ga prvič (seveda nežno) 'obdelala' tudi analno, včasih celo sam reče, naj ga, če se zadeve ne lotim sama od sebe.. Istočasno fafanje, obdelava jajčk in anusa (z rokami in prsti) mu prinaša nepozabne užitke. In tudi slučajno se mi nič ne gnusi. Midva imava itak navado, da se po vsaki veliki potrebi (če sva v domačem okolju) umijeva v bideju.. In taka higiena nama zadošča za analni spolni odnos.
Fant pa zato še ni gej. Nikoli se ne bi spustil v sexualni odnos z moškim. Biti gej pomeni, da si na isti spol tudi čustveno navezan, ne samo sexualno..
Brala sem, da je kar velik % moških, ki jim to paše, pa jim je v precejšnjih primerih nelagodno to povedat/pokazat, predvsem zato, ker se predstavnice ženskega spola tega tako zelo branijo..
Vsekakor pa menim, da se za take poteze oba precej lažje odločita in v tem oba tudi dejansko uživata, če sta že nekaj časa redna spolna partnerja.