Joj, kako je fajn brat tole temo. Tako je sladka.
Pa vedno ko se jo lotim brat mislim "ah, sej moj ni itak nič naredu zame" in se, medtem ko berem, spomnim veliko stvari in sem potem vsa pocukrana.

-tako je npr. ob 3h zjutraj, ko je že spal, jaz pa zaradi groznega glavobola nisem mogla spat, šibal domov po lekadole in bil v rekordnih 20 minutah (po navadi jih rabi 30-40 za obe smeri) že nazaj.
-v trgovini sem zagledala budilko od Powerpuff girls in seveda spustila najbolj debilen zvok navdušenja. Naslednjič ko sva se vidla, mi jo je prinesel kot presenečenje.
-vzel je 3 dni dopusta samo zato, da je lahko pri mojih starših doma pomagal polagat laminat in pleskat
-na začetku zveze, ko še nisem imela avta in sva vikend preživljala enkrat pri meni in enkrat pri njem se je ob vikendih, ki sva jih preživljala pri njem, pripeljal iz Vipave do Kopra me iskat in me v nedeljo odpeljal nazaj
-letos mi je za RD kupil samo mojo torto (ja, sem sladkosneda, ja

)
-ko sem našla super avto zase, mi je na moje ogromno presenečenje in brez da bi ga karkoli vprašala, posodil denar zanj
-čeprav ni ljubitelj mačk, se je strinjal, da posvojiva malo pritepeno mucko.. in njena 2 brata. Zdej jih rdno carta, tako kot jaz.