sicer sem mu jaz prva rekla da ga ljubim in on je takoj meni nazaj. od takrat mi to govori vedno ko je kakšen poseben trenutek! drugače imava pa tudi en signal 3x stisk roke, ki pomeni ljubim te in ga uporabljava v družbi! mi je pa enkrat kar pred kolegi na glas rekel! ne gre mu težko z jezika!
Če misliš, da zmoreš, zmoreš. Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav. (Mary Kay Ash)
Midva sva si po parih mesecih to rekla...nama je šlo obema težko ust Zdej si v smsjih vedno napiševa LJUBIM TE, samo pogovorno pa rajš uporabljava RAD/A TE IMAM...čeprov misliva isto.
Jaz se pa spomnim kdaj mi je to prvič rekel, čeprav mi to vsak dan pove najmanj enkrat. In prav zato ga mam tok rada, ker mi to tokrat pove in seveda na način kako mi to pove.
Meni Je Pa On Prvi To Reko,Pa Mu Nisem Mogla Nazaj Ker Nisem Bla Prepricana Ce Ga Mam Res Tolk Rada Da Bi Mu To Rekla.Pa Sem Mu Cez Neki Casa,Od Takrat Pa Mi Je Se Sam Enkrat To Reko Pa Nikoli Vec.
Meni je on rekel prvi še preden sva začela hodit. Trenutno ga na žalost ni ob meni, mi pa reče vsakič ko se slišiva po telefonu in napiše v skoraj vsakem emailu. Ker je Američan, mi največkrat reče kar "I love you", včasih pa tudi "ljubim te" in takrat ne morem da se ne bi nasmejala, ker to tako srčkano izgovori