kr.ena napisal/-a:Čimkasneje ga narediš, bolj bo zanesljiv rezultat. Stoodstoten pa itak ni nobeden.
Tist v laboratoriju mislm da je... Stane pa 5 EUR.
Kika napisal/-a:babycheck staneta 2 v paketu malo manj ko 3 eur. ne vem sicer glede lažnega pozitivnega- ampak men je do zdaj še zmer kul delal...
se mi zdi pa da je clear blue čisto precenjen sam zarad tiste plastike in nevemčesa okol...
janchie napisal/-a:je res možnost za zanositev med menstruacijo? brala sem da zelo majhna, ampak naj bi se že zgodilo, zato sem šla po jutranji tabletki. (kondom se je snev)
MsN napisal/-a:janchie napisal/-a:je res možnost za zanositev med menstruacijo? brala sem da zelo majhna, ampak naj bi se že zgodilo, zato sem šla po jutranji tabletki. (kondom se je snev)
Kako to misliš, da se je kondom snel? Kar izgubil se je?
Malo podrobneje razloži, prosim, vsaka informacija glede kondomov je dobrodošla
janchie napisal/-a:MsN napisal/-a:janchie napisal/-a:je res možnost za zanositev med menstruacijo? brala sem da zelo majhna, ampak naj bi se že zgodilo, zato sem šla po jutranji tabletki. (kondom se je snev)
Kako to misliš, da se je kondom snel? Kar izgubil se je?
Malo podrobneje razloži, prosim, vsaka informacija glede kondomov je dobrodošla
ja, med odnosom je zlezu dol in midva nisma opazla. ko mu je pa prišlo je pa cev kondom zdrsnu dol in ostav v noznici.
tanika* napisal/-a:Kot prvo, sploh mi ni jasno od kdaj so nenehne krvavitve znak nosečnosti..