Nika Kljun
- red*cherry
- Kofetarica
- red*cherry
- Kofetarica
Verjetno je naredila maturo šele zdej ker ma tolk obveznosti glede plesa, uspela je v tujini, pleše z velikimi zvezdami, trenira in sestavlja koreografije.In to da je naredila maturo "šele" letos je rezultat tega njenega dela in ne lenobe.
Tolk k je ona naredila v svoji karieri (pa šele 20 let ma) mislim da lahko kdo drug samo sanja o tem.
Tolk k je ona naredila v svoji karieri (pa šele 20 let ma) mislim da lahko kdo drug samo sanja o tem.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Meni se pa ne zdi važna. Ja, se rada pohvali, če ji že postavijo kakšno tako vprašanje,ampak saj se ima zakaj. Vsaj ni ena izmed stotih blond slovenskih kvazi pevk, brez posluha in kakršnegakoli talenta. Naj bo ponosna sama nase, saj v ples vloži ogromno truda in časa. Pa všeč mi je ker se v intervjujih trudi pravilno govoriti in se ne spakuje kot npr. Groharica s temi svojimi "ful, kul, lušn" izrazi. 

- red*cherry
- Kofetarica
red*cherry napisal/-a:Al ste pa en mejčkn fouš...Sej je jasno zakaj je maturo nardila šele zdej...
lej, mogoče pa tukaj cel forum ne želi postat svetovno znana hip hop plesalka, ampak punce samo izražajo svoje mnenje

men nika fuuuul hudo pleše, obvlada vse vrste plesa in je res ful pridna + talentirana. bolj kot ona mi je pa antipatična njena mama

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- red*cherry
- Kofetarica
rinca napisal/-a:lej, mogoče pa tukaj cel forum ne želi postat svetovno znana hip hop plesalka, ampak punce samo izražajo svoje mnenje![]()
Ja joj no, tkole ti pa tud ni treba zavijat z očmi.

- red*cherry
- Kofetarica