Kaj storiti, ko se zbudite po avanturi

Zadovolj(e)n/a v postelji.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Meni tudi ni jasno, kako se mu je lahko tako zameglil pogled. :D Pač poveš, da je bil to samo seks... Saj ji verjetno ni obljubljal, da bo kar njen fant postal :?: Je pa res neprijetna situacija, tako da zagovarjam preventivo. :)
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

Misli kaj delaš pa ti ne bo potrebno postavljati takšnih vprašanj :roll:
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

red_rose napisal/-a:haha :D sicer sem punca ampak:
js bi pogledala na uro, ZAKRICALA, in se delala da nekam zelooo zamujam (kaj je tisto nekaj bi pa bleknla prvo stvar k bi mi u stotinki sekunde padla u glavo) :D

eto tale predlog bi biu tud moj:) tole mi je še najbolj všeč. če ne bi vžgalo bi ga pa kar vrgla ven pač da nima kaj več delati pri meni :D
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

prvo kot prvo res ne razumem,kk lahk sexas z nekom,k ti je nagravzen..ok,alko itak zniza kriterije,ma tolk jih tud ne (sme). :eek:

ce bi bla jst na mestu od tvojga frenda bi rekla,da,se mi mudi na fax,k mam obvezne vaje...standardno,ma ucinkuje ;) je pa problem,ce je vikend..

se pa ne strinjam s tisimi,k mislijo,d je bojs povedat,d je bil sam sex..po moje nima smisla-ce si punca zacne delat filmcke je itak njen problem. vazn,d ji tip ne daja upanja,d se bota se vidla,al jo prasa za cifro ce mu ni vsec in je nima zelje vidt..
Odgovori