Noter ga lahko da samo do polovice

Zadovolj(e)n/a v postelji.
missLavigne
Sramežljivka
Sramežljivka

Noter ga lahko da samo do polovice

Neprebrana objava Napisal/-a missLavigne »

Tako... Že dolgo prebiram tale forum in zelooo dolgo se opogumljam, da bi vam zaupala svoj problem, ker mi je kar nekako nerodno :oops:
Problem pa je sledeč...
S fantom sva skupaj malo več kot 2 leti in imava lepo zvezo. Razumeva se odlično, rada se imava zelo, skupaj počneva veliko različnih stvari in velikokrat kam greva, privlačiva se, ogromno se crkljava,...skratka imava se lepo :D
Vendar pa...imava ogromen problem pri seksu... In sicer: ko mi ga da notri oz. ko mi ga poskuša dati notri, se tukaj zatakne... malo že gre, vendar nekje "na sredini" se ustavi. Preprosto ne gre več notri. Mene začne zelooo boleti, njega pa tudi :eek: In to se dogaja že cca. 3 mesece. Pa sem vzburjena in vse,... tako da res ne vem... Bolečina je, ampak bi jo že pretrpela, ampak kaj ko preprosto njegov penis ne gre v mojo nožnico. Pa nisem imela nikoli problemov s tem, prej sva normalno sexala,vse je bilo ok in super...zdaj pa ne vem :? res ne.
Punce, upam da se vam ne zdi problem trapast, ampak preden bom šla po :? nasvet h ginekologu, bi želela pa slišati še vaša mnenja (pa še moj mi je rekel, naj najprej vas vprašam :D )...
No, upam, da mi boste znale svetovati... Hvala.
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PIKApolonica15 »

Problem ni trapst. To se lahko zgod vsakemu :)

To se dogaja ker imaš preveč suho nožnico... Zato boli tudi njega... Uporabita LUBRIKANT. :wink:

Po mojem bi ti tako svetovala tudi ginekologinja.
missLavigne
Sramežljivka
Sramežljivka

Ampak kar naenkrat :? Mislim, saj je vse verjetno možno ane... ampak ko kar naenkrat :( Te bom poslušala in jutri letim v trgovino :D Mogoče še kakšno mnenje?
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

To se je nekaj časa dogajalo tudi meni. Razlog: nevede skrčiš vaginalne mišice in s tem zapreš pot. Si zadnje čase živčna, pod stresom? Meni ni pomagal noben lubrikant, potem pa sva enkrat kar pričela s "seksom", čeprav je bila samo "glavica"v meni. Nič nisva probavala na silo in čez nekaj minut je šel cel notr. Nimam pojma zakaj sva imela tako težavo, ampak po tem se ni nikoli več ponovila. :)
missLavigne
Sramežljivka
Sramežljivka

Živčna...pa nisem nič, niti nimam razloga zato :? :? Poskušava že cca. 3 mesece (pred tem pa je bilo okrog 2 leti VSE OK ), ma ogromno je poskušanja,...vsega...pa nič...mene boli, imam pa občutek, da njega še bolj...ne vem :(
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

Pomojem maš tud ti mejčkn v glavi, da ne bo šlo, glede na to da se vleče že tri mesece. Res, poskusta z lubrikantom, pa poročaj nazaj. :wink:
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

mogoče je pa to vaginizem
:nixweiss:
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Yesa »

Ok js takih problemov nimam me pa zanima če kdo ve zakaj js med vsakim odnosom krvavim ? To je ful moteče...sej fant se nikol ne pritožuje pa me vedno potolaži da je vse ok ampak men se prav gravža ko morem vedno glejat tisto kri poleg tega da me začne vse bolet.... :?
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Yesa napisal/-a:zakaj js med vsakim odnosom krvavim ?

Ginekolog. :!:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

freaky napisal/-a:

Ja sm klicala pa me je naročla čez en mesec. Do takrat pa...bom čakala al kaj :?
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

Yesa napisal/-a:
freaky napisal/-a:

Ja sm klicala pa me je naročla čez en mesec. Do takrat pa...bom čakala al kaj :?

nažalost druzga ne morš nardit, kot čakat (in mogoč ne sexat, glede na problem)... nažalost tle nobena od nas ne ve (sploh ne more vedt), kaj in zakaj se tebi to dogaja in zato točnega odgovora od nas ne moreš dobit... tak to je...
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Ryu napisal/-a:
Yesa napisal/-a:
freaky napisal/-a:

nažalost druzga ne morš nardit, kot čakat (in mogoč ne sexat, glede na problem)... nažalost tle nobena od nas ne ve (sploh ne more vedt), kaj in zakaj se tebi to dogaja in zato točnega odgovora od nas ne moreš dobit... tak to je...

ja sej vem da mi druga kot čakanje ne preostane. Sm misla da je katera že mela kakšne izkušnje s tem.Hvala za odgovore, Lp
Zadnjič spremenil Yesa, dne 05. Jan. 2009 21:58, skupaj popravljeno 1 krat.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Verjamem, da se ti bo tale mesec precej vlekel. Se mi zdi bolje, da za ta čas malce prekineta s spolnimi odnosi, da se stvar ne poslabša. Pa čeprav vem, da zna bit mal kriza, ampak bolje to, kot pa da se ti težave potem vlečejo v nedogled. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Možnih razlogov za oteženo prodiranje je več:

a) nožnično vnetje
b) premajhna vlažnost nožnice
c) neprimeni položaji za začetek prodiranja
d) nesproščenost

Verjetno obstaja še kak, ki se navezuje na ginekološke težave, ampak če do sedaj nista imela problemov, verjetno ni težava v deviški kožici ali drugi anomalijah spolovila. Veliko naredi tudi pisha, torej točka d).

Kar se tiče krvavitev med spolnimi odnosi pa - obvezen je obisk ginekologa ter testiranje na spolno prenosljive bolezni in pa vzdržnost - ne vem, kako je sploh užitek seksati, če krvaviš :?
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

MsN napisal/-a:Možnih razlogov za oteženo prodiranje je več:

a) nožnično vnetje
b) premajhna vlažnost nožnice
c) neprimeni položaji za začetek prodiranja
d) nesproščenost

Verjetno obstaja še kak, ki se navezuje na ginekološke težave, ampak če do sedaj nista imela problemov, verjetno ni težava v deviški kožici ali drugi anomalijah spolovila. Veliko naredi tudi pisha, torej točka d).

Kar se tiče krvavitev med spolnimi odnosi pa - obvezen je obisk ginekologa ter testiranje na spolno prenosljive bolezni in pa vzdržnost - ne vem, kako je sploh užitek seksati, če krvaviš :?

čak zaj mal....'' spolno prenosljive bolezni'' ????? ne se hecat, sej n ism bolana !!!! Pa ne krvavim vedno, ampak občasno....Pa valda da ni kakih bolezni :x
Odgovori