Kolikokrat seksate?
Men niti slučajno ne paše, da bi po cele dneve samo seksala in se valjala po postelji. Kadar mam fanta, sva veliko tut zunaj, pa šport, potem je tukaj še služba in normalno da potem človek nima časa, da bi samo seksal.
Meni osebno je veliko do seksa, ker v njem uživam, ampak če vidim, da je partner utrujen, se mu ne bom vsiljevala in šla silit, da bi seksala.
Normalno se mi zdi tam nekje 3-4 krat na teden, včasih vsak dan, včasih manj. Mi je pa najbolj važna kvaliteta in ujemanje v postelji.
Meni osebno je veliko do seksa, ker v njem uživam, ampak če vidim, da je partner utrujen, se mu ne bom vsiljevala in šla silit, da bi seksala.
Normalno se mi zdi tam nekje 3-4 krat na teden, včasih vsak dan, včasih manj. Mi je pa najbolj važna kvaliteta in ujemanje v postelji.
titty napisal/-a:ja...če pa on dela cele dneve,od7h zjutraj do20h, je stvar kar se tiče sexa in mečkanja meni zelo zakomplicirana.ne dobim,ne dobim....in pol sem jezna,živčna in se dostkrat zarad tega tud skregava....
Pr nama je podobno. Zbudi se ob 5h zju3. Dela za 15h do nekje 1h, 2h ponoči in pol je utrujen in se mu ne da. Sam jz se res kontroliram ( sam po kšni res dougi suši kej tečnarim

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
ne vem, midva recimo po 3-5x na teden. včasih kakšen dan tudi 2x, recimo zjutraj pa zvečer, če spiva skupaj. kakšen vikend, ko sem prišla iz lj, sva imela res maratone in sva za cel teden nadoknadila nazaj.
sem tak tip človeka, ki mu seks veliko pomeni in sem res vedno za akcijo (se redko zgodi, da nisem), on je malo manj. na morju sva tudi veliko časa preživela v postelji.
je pa tako, pridejo dnevi, ko ti pač ni do seksa in skupaj počneš kaj drugega.
sem tak tip človeka, ki mu seks veliko pomeni in sem res vedno za akcijo (se redko zgodi, da nisem), on je malo manj. na morju sva tudi veliko časa preživela v postelji.
je pa tako, pridejo dnevi, ko ti pač ni do seksa in skupaj počneš kaj drugega.
p!ka napisal/-a:titty napisal/-a:ja...če pa on dela cele dneve,od7h zjutraj do20h, je stvar kar se tiče sexa in mečkanja meni zelo zakomplicirana.ne dobim,ne dobim....in pol sem jezna,živčna in se dostkrat zarad tega tud skregava....
Pr nama je podobno. Zbudi se ob 5h zju3. Dela za 15h do nekje 1h, 2h ponoči in pol je utrujen in se mu ne da. Sam jz se res kontroliram ( sam po kšni res dougi suši kej tečnarim), ker zastopim, da je preveč utrujen.
no,sem vesela da me razumeš

ma nimaš kaj. če tolko delata sva lahko vesele da lahko vsaj spiva pol z njima

ampak sem vsen vesela...k dost stvari je naredu zame. če nebi tok delu...zdj nebi mela nrjenga stanovanja za kje spat . skor celga je sam zgradil,opremu,finančno,itd.

ma...je pa sex vsen zlo dober... le ko je

trapa napisal/-a:titty napisal/-a:precenjen....zakaj?
Ker je.
Če ne šteješ 17 let (in si že nekaj dala skozi) in nisi slepa (torej vidiš medije in današnje družbene odnose), ni težko ugotovit, da je seks precenjen. Simpl.
Kašn pomen imajo zdej tle leta ?
Lih tko je lahko neka 17 letnica pametna kukr ti al kašna kr je stara čez 20. Ja ?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Jst se pa strinjam, da se čisto preveč poudarka polaga na seks. Pa ne znotraj posamezne veze, to niti ne vem, kako imate ostali poštimano.
V medijih pa vlada obsesija z vsemi mogočimi in nemogočimi spolnimi praksami, stalno nam dopovedujejo, da je seks v troje postal nekaj povsem običajnega, če ne zamenjaš vsakič vsaj 5 položajev iz Kamasutre, si pa verjetno tako ali tako popolnoma nezadovoljen.
Nič čudnega, da potem folk sprašuje, če je z njihovo zvezo kaj narobe, ker ne seksajo 5x tedensko.
V medijih pa vlada obsesija z vsemi mogočimi in nemogočimi spolnimi praksami, stalno nam dopovedujejo, da je seks v troje postal nekaj povsem običajnega, če ne zamenjaš vsakič vsaj 5 položajev iz Kamasutre, si pa verjetno tako ali tako popolnoma nezadovoljen.
Nič čudnega, da potem folk sprašuje, če je z njihovo zvezo kaj narobe, ker ne seksajo 5x tedensko.
*skokica* napisal/-a:^Se strinjam glede medijev. Ampak za sam seks pa ne bi rekla da je precenjen. Je zelo pomemben del zveze (pa to ne pomeni, da je to edina stvar, ki jo počnem s partnerjem) in zelo zelo prijetno opravilo.
Točno.
In usak ma pr sebi razčiščeno kolko krat je u njegovi zvezi normalno sexat. Mediji pa itaq, napihujejo use zadeve.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*