Uf, adrenalinsko!!! Ne vem če bi upala it Jst sm že na unih kamikazah u Aqualuni mal cvikala...ampak sm šla! So si upali sam dedci po teh kamikazah pa sm si rekla da grem pa še jst da ne bodo sami dedci
Jaz sem bila v čateških, banovcih, snoviku, termah olimia, laškem...pa mi je bilo najbolje v olimju, ker imajo ful fajn savne...za zdaj ravno ne, ko se že zunaj kuhamo...in ležalnike za gugat...
SIMONCA napisal/-a:z dragitom imava kmalu obletnico... za darilo si zelim rezervirati toplice za naju, s tem pa nek zanimiv program...
VSEBOVATI MORA MASAŽO TELESA, SAVNO, KOPELI...
V KATERE TOPLICE NAJ SE PRIJAVIM???!!!
vesela bi bila nasvetov cimprej!!!
hvala, simona
Vprašanje je blo res postavljeno že leta nazaj, ampak vseeno odgovor - Terme Olimija definitivno. Njihov svet savn je enkaten, pa zmasirajo te tud fajn
Midva se že ozirava po ponudbah za jesen v kakšnih termah... Verjetno bo septembra / oktobra kakšen podaljšan vikend v Termah Tuhelj, ki imajo fajn ponudbo za 240 € za 2 osebi (3x polepnzion),
potem okrog božiča bi šla pa še kam drugam, mika naju ponudba Ptujskih term v hotelu Primus za isto 4 dni (3x polpenzion)...
SIMONCA napisal/-a:z dragitom imava kmalu obletnico... za darilo si zelim rezervirati toplice za naju, s tem pa nek zanimiv program...
VSEBOVATI MORA MASAŽO TELESA, SAVNO, KOPELI...
V KATERE TOPLICE NAJ SE PRIJAVIM???!!!
vesela bi bila nasvetov cimprej!!!
hvala, simona
Vprašanje je blo res postavljeno že leta nazaj, ampak vseeno odgovor - Terme Olimija definitivno. Njihov svet savn je enkaten, pa zmasirajo te tud fajn
Se podpišem. Odlično za obletnico (ker sem jo tako praznovala), ni boljšega in romantičnega kraja!