*purple* napisal/-a:Pomagalo mi je če sem recimo pospravljala po hiši, bolj na hitro da sem se v glavo prešvicala, tok da mi je dobesedno dol teklo in s tem je šla tud bolečina.
Purple, sploh ne vem, kako lahko delaš ob glavobolih? mene največkrat glava tako boli, da mi je groza vsakič, če se samo kaj pripognem in potem vstanem ali pa če se samo iz sedečega položaja dvignem. V glavi čutim utrip srca, razbija mi notri, tišči, kot da bi pritiskalo na vse "stene" in boli za znoret, če kdo kaj dela, je preveč ... in ni, enostavno ni šans, da bi sploh kaj delala takrat, dokler nisem pod dozo tablet, da vsej to grozno bolečino omili.
inaa napisal/-a:a mislte da je mozno to dobit od stresa in skrbi mogoc od prevec dela, ker zadnje tedne je res bla totalno okupirana...
Tudi stres je en od vzrokov za glavobole.
inaa napisal/-a:ah, vcasih se mi zdi, da zdravnikom sploh ni mar za nas

Tako kot je ena zapisala ... povsod bereš ... pojdi do zdravnika, ko pa končno prideš tja ... pa dela po liniji najmanjšega odpora, ne psisluhne težavam in ji/mu ni do reševanja le teh. To, da vzamem tablet proti glavobolu, že sama vem, ampak kaj je vzrok glavobolom ...
ŽuŽa napisal/-a:^^ Nimam takih izkušenj. Sam ne zastopm pa zakaj hudiča zdravniki ne dajo napotnic za take stvari

.
Meni je moja osebna zdravnica kar ni hotla dat. En dan pa jo je nadomeščal en drug zdravnik in mi jo je napisal, ko sem pojamrala spet. Decembra imam datum pri nevrologinji, me prav zanima, kaj bom opravila.
Moje težave z glavoboli se vlečejo že iz osnovne šole. Sama težavam pripisujem tudi težave z okvaro očesa in dioptrijo ter hormnonske težave. Zato me skrbi, če se bo sploh dalo kaj odkrit in pomagat pri mojih glavobolih, ampak sem res že naveličana neprestane bolečine in jamranja

(vpliva tudi na osebno življenje).
Pri zdravnikih pa imaš včasih občutek, kot da samo jamraš, da je pol ali pa še manj od tega, kar poveš, res

.