o dej mahagonij, ti večni vseved.A kej bereš cajtnge?zgleda da bolj malo.lani al pred lani je bil en tak primer nekje v afriki se mi zdi, ko se je cel kup ljudi okužilo al z iglami ali s transfuzijami (ne vem točno).plus, da so bli še eni dohtarji, ki naj bi namerno zastupljal paciente z aidsom oziroma z okuženimi inekcijami.
res je, da je pri nas težko, da se kej takega zgodi,ampak se pa dogaja.In še vedno obstaja možnost, da se zgodi tudi pri nas.
Kot ponavadi si nekje nekaj približno slišala ali prebrala - verjetno povzetek za polpismene v Slovenskih novicah.
V Afriki, ja. In afera z "namerno okužbo z aidsom" je bila v Libiji, kjer so zaprli nekaj bolgarskih medicinskih sester. (in jih kasneje spustili, po posredovanju Francije)
V glavnem - verjetnost, da se ti kaj takega zgodi v Sloveniji, je enaka temu, da bo danes konec sveta, ker bodo zagnali pospeševalnik v Zernu in nas bo vse posrkalo v črno luknjo. Skoraj.
Back on topic: glede zaščite pred SPB je bolj veliko pomembno uporabljati kondome in omejiti število partnerjev kot pa paranoiti glede obiska pri zdravniku.
Zašto se sve to dešava da l čovek išta rešava il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
ne ni pisalo v slovenskih novicah.In ja čudno, kako pa naj izvem kaj se dogaja v tujini, kot pa iz cajtngov in mediev?ti zveš morda kako drugače?
ja sori, sem napisala da nevem kje točno je bil ta primer z namernim okuževanjem.zdelo se mi je da v afriki in če je bilo drugje je pač bilo.
če so res zastrupljali ali ne, vedo pa sami.verjetno se pa cela gruča v istem momentu kr sama od sebe ni okužila.
*purple* napisal/-a:ja sori, sem napisala da nevem kje točno je bil ta primer z namernim okuževanjem.zdelo se mi je da v afriki in če je bilo drugje je pač bilo. če so res zastrupljali ali ne, vedo pa sami.verjetno se pa cela gruča v istem momentu kr sama od sebe ni okužila.
BTW: Libija je v Afriki.
Odgovor na temo: Z enim brez kondoma.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
brez ola gume sem samo z enim in edinim sva že dolgo skupaj in za njega vem da brez kondoma ni z nobeno. če pa bova šla kdaj narazen, in bom mela partnerja ki je že bil brez, mu bom rekla če se gre lahko testirat. in če bo on mene prosil da se grem, se bom tudi šla.
Brez sem z dvema. Z enim sem bila več let in sem jemala tabletke, pri enem me je pa kondom nekaj žulil in sva včasih izvajala seks brez kondoma, za kar mi je še danes žal, čeprav na srečo ni bilo posledic.
Od takrat dalje pa samo še s kondomom (pri zadnjem me ni pa nič žulilo ), tabletk pa ne mislim več jemati.