pa mal zagrozila da nj se rajš ne druži z mojmo fanto, ko drugač....
fantu bi pa tud svoje povedla..

Cenicienta napisal/-a:Sej da navte mislle sm se ze 100x pogovorla z njim, pa mi vedno zatrjuje da jo ignorira in da ji ne odpisuje vec pa da mene itq neb nikol menju.Sam uzadno mi je priznal da ga ona v sluzbi se vedno vsake tolk prasa ce bo mel kaj casa za pijacko. Mah glupa zenska je, sam k nevem vec kako nej ji dopovem da nej da mir.

. Nisva drgac nikol mela nevem kaksnih problemov in sva tud ze zlooo velik cez dala. Js mu drgac nic ne prepovedujem, kadarkoli gre lahko na pijaco al pa klepet al karkol. Tuki me je zmotl to da ni biu iskren, zakaj je mogu use skrivat??? Pa da se tole povem: njegov odgovor na to zakaj je hodu z njo na pijace je da ga je pac klicala ker nima nobenega drugega (ne prijateljic in ne prijateljev) in se mu je pac smilila.Cenicienta napisal/-a:njegov odgovor na to zakaj je hodu z njo na pijace je da ga je pac klicala ker nima nobenega drugega (ne prijateljic in ne prijateljev) in se mu je pac smilila.

Cenicienta napisal/-a:Tuki me je zmotl to da ni biu iskren, zakaj je mogu use skrivat??? Pa da se tole povem: njegov odgovor na to zakaj je hodu z njo na pijace je da ga je pac klicala ker nima nobenega drugega (ne prijateljic in ne prijateljev) in se mu je pac smilila.

. Tega prej nism omenjala ker mi je blo mal bedn kr takoj se izpovedat pa nevem kaj.