Kaj storiti, ko se zbudite po avanturi
prvič tega sploh nebi nardila.tud v staqnju alkoholiziranosti sem vedno vedela kaj počnem in tega kar nikoli nebi storila s kom, nikoli nisem storila.če se je že kaj dogajalo v smislu lupčkanja (drugega nikoli nisem počela s kr enimi random tipi) je bil to vedno nekdo ki mi je bil všečen če sem bila pijana ali pa trezna.
kaj storiti.izogneš se temu in ne vališ krivde na alkohol.Če se ku*ac nebi hotel namočit se nebi, je pa valda primerna taprva ki v tistem trenutku širi noge narazen.
Drugač pa če se že zgodi, se lahko vsaj na kulturen način razloži zadevo in se jo prijazno odslovi v smislu, da pač žal je bilo to to in da se nevidi z njo, za nevšečnosti se ji pa pač opravičuje ker je ravnal nespametno.
nevem, besede so, sam izrečt jih je treba.razni hitri pobegi, nesramnost in podobno, pa niso nič drugega kot pokazatelj kolk je tazga deca v hlačah.Bore malo.
jst igram in bi igrala v tem primeru na poštenost.Ostalo vse kaže na to kakšni slabiči so taki ljudje.če že storiš napako in skuhaš godljo, jo tudi sam konkretno in primerno reši.
kaj storiti.izogneš se temu in ne vališ krivde na alkohol.Če se ku*ac nebi hotel namočit se nebi, je pa valda primerna taprva ki v tistem trenutku širi noge narazen.
Drugač pa če se že zgodi, se lahko vsaj na kulturen način razloži zadevo in se jo prijazno odslovi v smislu, da pač žal je bilo to to in da se nevidi z njo, za nevšečnosti se ji pa pač opravičuje ker je ravnal nespametno.
nevem, besede so, sam izrečt jih je treba.razni hitri pobegi, nesramnost in podobno, pa niso nič drugega kot pokazatelj kolk je tazga deca v hlačah.Bore malo.
jst igram in bi igrala v tem primeru na poštenost.Ostalo vse kaže na to kakšni slabiči so taki ljudje.če že storiš napako in skuhaš godljo, jo tudi sam konkretno in primerno reši.
Ja to je res, da moraš bit pošten, sam v vsakem primeru bi ta punca znorela od besa. Meni se to hvala bogu ni zgodilo. Fant je bil pijan ampak nikoli pa nisi tako pod vplivom alkohola, da ti pa čist nič nebi ostalo v spominu. Zamerit mu pa tudi ne moreš ker si je pa tudi ta punca sama kriva...kaj je pa pričakovala od nekoga k je bi pijan? tudi ona se bi lahko zavedala, da je bil sex za eno noč...
- trepalnica
- Debatorica
- *°mermaid°*
- Sramežljivka

Jah jst na prijateljevem mestu ne bi nč komplicirala...pač poveš, da je bil to sam sex in da ostalo ne bo sledilo. Situacija je seveda bedna, ampak o tem bi blo treba pač mal prej razmišlat. No upam, da ga je vsaj kej izučilo

- *arabic_girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Nova Gorica
tudi jst se bi strinjala da tisto z pride punca je kar malo huda
....drugače pa tako jst tudi mislim da je najbolj korektno da ji pove po resnici kakor je tudi če bi norela...no v takem primeru bi ji še v obraz povedala to kar je bilo ze rečeno da se je mogla tudi sama zavedat kaj je to bilo in kaj bo sledilo...drugače pa pošteno nej pove in poje to kar si je skuhal
....sama se nisem še nikoli znajda u taksni situaciji in tudi resnično upam da nebom nikoli ker nevem za druge ampak vem da bi se na mestu punce ki jo fant pošlje nekam drugo jutro po burni noči počutla kot neka pocestnica ki mu je sluzila samo za eno noč!in nevem kako bi to prenesla!zato pa lekcija iz tega izhaja da če ne veš kaj delaš ko spiješ malo več potem raje ne pij!!!
sm se zdej spomnila....poslje jeb*nja nema kajanja 

-
- Komunikatorka
Re: Kaj storiti, ko se zbudite...
crapY napisal/-a:Torej zvecer ga greste zurat, v igri je prav tako kar lepa kolicina alkohola. Nato vas daje velika potreba, pohopsate prvo ki se vam pusti, jo pelje domov, hopa copa, gor, dol, levo desno... in zaspite. Zjutraj vas zbudi teza na vasem telesu. Odprete oci in vidite najbolj nesimpaticno bitje kako se vlaci po vas, vas ljubkuje, boza itd. V glavnem hoce akcijo. Kako zdaj to osebo odslovit ter ji povedat, da je bila le avantura pod vplivom alkohola? Je ze kdo bil v taki situaciji? Kaj ste naredili?
Men se to se ni zgodil. se je pa ucer enemu prijatelju... omg
Na hitr bi zategnu par kratkih in akcija naprej

Re: Kaj storiti, ko se zbudite...
crapY napisal/-a:Men se to se ni zgodil. se je pa ucer enemu prijatelju... omg
Povej "prijatelju", da je idiot, ker sploh zaspi potem, ko nategne neznanko. Ko se daš dol z nekom kar tako, se v petih minutah po koncu oblečeš in greš domov. Problem rešen.
Mu je že bila ušeč da je zaspal zraven
..drugač pa ja tud enmu mojmu frendu se je to zgodil pač isto alkohol v igri in se je zjutraj zbudil sam v svoji pojstli ane(vedu je da je eno pofu.) in ko je blo kosil in gre jest pa pride ta p***a kr k njemu pa ga božat pa to on sam
wtf in zagleda eno čudno bitje ki še ni šlo domov
potem jo je pa napizdu in začel noret da se je lepo spokala domov 

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
se strinjam z ostalimi: poveš po resnici kako in kaj in zadeva je zaključena. potem pa lahko samo upaš, da ti dotična oseba ne bo naprej utrujala, te zasledovala ...
drugače pa sama imam izkušnjo s preveč popitega alkohola, seksa sicer ni bilo, samo lupčkanje, sem pa vesela, da se me je še toliko pamet držala, da ni bilo kaj več. me je izučilo, sedaj alkohola skoraj več ne pijem, če ga že, ga res v majhnih količinah, da še vedno vem, kaj delam.
drugače pa sama imam izkušnjo s preveč popitega alkohola, seksa sicer ni bilo, samo lupčkanje, sem pa vesela, da se me je še toliko pamet držala, da ni bilo kaj več. me je izučilo, sedaj alkohola skoraj več ne pijem, če ga že, ga res v majhnih količinah, da še vedno vem, kaj delam.