Likalniki za lase
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Jst mam drgač ful goste lase in tudi na koncu se mi kr kravžlajo. In zdej mam že kkšn mesec likalnik od remingtona in sm ful zadovoljna.
Tud lasje so ravni kr nekej časa.
Je pa problem kadar je vlaga v zraku ali pa dežuje, mi ne drži niti eno urco.
Tko da možno da je tud pri vama to problem da vama vlaga nagaja ali kaj podobnega.
Tud lasje so ravni kr nekej časa.
Je pa problem kadar je vlaga v zraku ali pa dežuje, mi ne drži niti eno urco.
Tko da možno da je tud pri vama to problem da vama vlaga nagaja ali kaj podobnega.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
-
- Komunikatorka
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
-
- Komunikatorka
Pac ja, ga imas v DMu in Mullerju.
To je tale zadevca(click here).
Stane okoli 5€, odvisno kako je v akciji, mislim da je od Lek-a kozmetike, imenuje se Klas Revital Silikonski koncentrat - je pac taksna silikonska tekocina, navidez ti lasje izgledajo tudi bolj zdravi, in zglajeni ter sijoci, porabi se ga zeeeeeeeloooo malo, jaz ga dam pac ko operem in zravnam lase - po tem postopku ga dam le kapljico na roke, razmazem in to je to... meni ta ena kapljica zadosca, imam pa srednje dolge lase.
Pred ravnanjem pa uporabljam od Loreala Hot Glatt, samo mislim da imam boljse lase (pac tudi na dezeven dan) odkar uporabljam ta silikonski koncentrat..
To je tale zadevca(click here).
Stane okoli 5€, odvisno kako je v akciji, mislim da je od Lek-a kozmetike, imenuje se Klas Revital Silikonski koncentrat - je pac taksna silikonska tekocina, navidez ti lasje izgledajo tudi bolj zdravi, in zglajeni ter sijoci, porabi se ga zeeeeeeeloooo malo, jaz ga dam pac ko operem in zravnam lase - po tem postopku ga dam le kapljico na roke, razmazem in to je to... meni ta ena kapljica zadosca, imam pa srednje dolge lase.

-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka