Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

o jaz pa verjamem.
Samo kolegica ne ve kaj je seks,kaj je pa vse ostalo.
Če jo je res brez prestanka nabijal 4,25 h pol si zasluži mesto v ginesovi knjigi rekordov,kot ženska z vedno vlažno pičko.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Jest mislim, da je te 4 ure in še nekaj mislila seks kot seks, kjer je vključena tudi predigra, slačenje, mogoče krajši premor, ... :wink:
-tjasa-
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a -tjasa- »

midva pa skor vsak dan. včas tud po večkrat. :angel: po 4 letih nama libido še ni pal... ampak nikol ne veš kdaj... ful mi je pa smotan ko on noče sexat. sj vrjamem d pride dan ko se ti ne da... ampak on je mene še zmer prpravu do tega... ko se pa js lotm, da bi ga, me pa zavrne...... :nixweiss: nevem....
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Pomoje bi blo pa v tej temi bolj pametno poleg koliko napisat še kok ste stari pa kok časa ste v vezi k bi bli pol podatki čist drugi :lol: (no pa sej ne, da je to smešno, prej žalostno).

Drugače pa ni važno kolikokrat sexata, ampak, da sta na isti valovni dolžini glede tega ne pa, da bi en 2x na dan drugi pa 2x na mesec... je hudo bit v taki zvezi :?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
bucii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bucii »

Smetka_ napisal/-a:o jaz pa verjamem.
Samo kolegica ne ve kaj je seks,kaj je pa vse ostalo.
Če jo je res brez prestanka nabijal 4,25 h pol si zasluži mesto v ginesovi knjigi rekordov,kot ženska z vedno vlažno pičko.

ja to tud men ni jasn kok sm bla skoz tok vlažna sam od mene je kar teklo tku je blo hudo :D ne vem kaj bi to blo. drgač sm pa tud na splošno bl vlažna sam dotakne se me.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Međig stik :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

V nedeljo sem seksala enajstkrat, ena runda izmed teh je trajala 2uri in pol. Zdaj že tri dni nisva. Je kaj narobe z nama? Hahahaha :rofl:

Ampak bejbe, vi niste gladke, tale tema je bolj tema "Bajke in pripovedke". Jz tem vašim bajkam in pravljicam niti mal ne verjamem, če je pa to dejansko res, pol pa ne vem, a mate še kakšno drugo stvar v življenju za počet? :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

oh glejte, nevem a ste tok faus ampak ljudje se razlikujemo. tu me nihce ne pozna in ne vidim potrebe po laganju in izmisljevanju, samo na zivce mi gre ce nekdo necesa ne ve in ga hocem pravilno informirat. DA se velik seksat. men pride v 10minutah lahko tut dvakrat, tipu pa takoj po tem ko mu pride po par minutah lahka spet seksa, in ker mava tut oba visok libido IN ker sva sele na zacetku zveze!! (ja VEM da se potem manjsa) seksava zares VELIKOKRAT. ne bom govorila o stevilkah, amak so zelo visoke, nevem ce je ze kdo v tej temi omenjal take stevilke.

zakaj bi si to zmisla?

zakaj se vse tako zgrazate? enim je za seksat enim ni. tako kot enim pride, enim pa nikol.

ljudje smo si pac razlicni. js zelo rada in velik seksam, ker mi cisto vsakic zelo pride, pa tut ce je nahiter brez predigre, mi pride. zato nevem zakaj ne bi..tip me pa tut nenormalno privlaci in obratno. nimava problema s prostorom (zdaj bova celo zivela skupi - ja VEM da takrat ne bova vec tok) govorim kako je zdaj.

zdj pa prosim vse nejeverne ancke...ah sej ne vem ka bi rekla. me ko vemo da se da veliko in fajn seksat, se vam lahko pac samo nasmehnemo :D

kaj sploh hocete dokazat in komu? a hocete sam potrdit da je normalno ker ene seksate samo parkrat na teden? seveda je normalno, ampak normalno je tut 5x na dan (za nekatere) ali vec, SPRIJAZNITE SE.

tut po strukturi in vlaznosti smo drugacne. mene recimo NIKOLI ne boli tam dol, tudi po celodnevnem seksu ne (NE GOVORIM O CELODNEVNEM NABIJANJU!), vlazna sem pa lahko zelo zelo, pa tut pase mi ce nisem fejst, ker se se bolj tre in mi se prej kot ponavadi pride.

res nevem no, berem in se cudim :roll:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

OMG ne mi reči, da nekdo res gleda na uro in štopa kolk časa seksa. Neverjetno :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Pa smizdi d je že enih 10x povedla DA NI ŠTOPALA .
slučajno je pogledla na uro.
Jst tud dostikrat pogledm k končava. pač d se orientiram.
Kašn problem glede te ure :roll:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Ok sj lahko pogledaš na uro. Samo, ko pa začnem seksat pa jz nikol ne pogledam na uro, ker mam veliko petnejšega dela
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
[She.]
Kofetarica
Kofetarica

Ja, to se tud strinjam :) !!
Ampak.. lahko se je zgodilo no... :)
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

J aitak je treba vedno pogledat, preden začneš seksat pogledaš na uro, kar je manj kokr 4ure, sam z mosta se za fuknt. ane ;)
[She.]
Kofetarica
Kofetarica

uf, pol smi zdi da nas bi blo kar nekej, k bi se mogle zmosta fuknnt :lol:
Jst u 4 urah umrem :D oz. ne, nč ne rečem, k še nism provala tolko časa. :P
Odgovori