Izjave po sexu...
Sej če jih je imel pa celo 5,pa tudi ne pomeni,da bo zvest do konca svojih dni.Brez zamere,ampak pri nekaterih(večini,manjšini?)moških je tako,da se nam seks z isto osebo daljše obdobje(koliko je to,je odvisno od posameznika)isto kot bi vsak dan jedel svojo najljubšo jed,en mesec bi ti bila okusna,po dveh,bi jo še kar prenašal,po treh bi se pa začel ozirati za nečem drugim.Pri ženskah je podobno(seveda niso v igri meseci,ampak leta ali desetletja pri nekaterih),kako ti lahko ženska po 10 letih ponudi v postelji še kaj novega?Lahko je seks z njo neverjetno dober,ampak po določenem obdobju se enega in istega naveličaš.Komur usper pogruntati,kaj novega je to za seks odlično,tistim,ki pa ne,pa si znajo spremembno poiskati tudi kje drugje.
In jaz povsem podpiram tiste pare,ki se po npr. 10 letih odločijo,da eden drugemu data možnost za seks z drugo osebo brez čustev oz. obveznosti oz. da bi se s to osebo podajal v kako daljše čustveno razmerje,seveda je tukaj pogoj,da to osebo partner ne pozna.
In jaz povsem podpiram tiste pare,ki se po npr. 10 letih odločijo,da eden drugemu data možnost za seks z drugo osebo brez čustev oz. obveznosti oz. da bi se s to osebo podajal v kako daljše čustveno razmerje,seveda je tukaj pogoj,da to osebo partner ne pozna.
jerry444 napisal/-a:In jaz povsem podpiram tiste pare,ki se po npr. 10 letih odločijo,da eden drugemu data možnost za seks z drugo osebo brez čustev oz. obveznosti oz. da bi se s to osebo podajal v kako daljše čustveno razmerje,seveda je tukaj pogoj,da to osebo partner ne pozna.
In kaj če te pusti ker seksa bolš k ti? Ker je z njim vse novo, razburljivo in zanimivo??
Če bi vsi tako razmišljal, potem nebi ljudje do starosti ostajal skup. Po določenih letih vidiš menda v človeku še kakšno drugo kvaliteto kot seks. In ne vem če se vsi dedi ženske naveličajo po enem mesecu; sej poznamo dost načinov, ki uničujejo rutino.

Mogoče živim v Disneyevi pravljici, ampak jaz po tem ko bi se enkrat ustalila, pričakujem da mi je partner zvest. In zaenkrat nebi fantu nikakor dovolila da gre seksat z drugo... Če hodi z mano naj bo z mano... Sej v to ga noben ne sili, in se lahko prostovoljno odloča in odide kadarkoli želi..
metuljčica* napisal/-a:^ Jaz sem pa tu bolj ali manj strinjam z delusional.
Ne verjamem, da obstaja moški, ki si želi do konca življenja seksati samo z eno in edino žensko in nikoli poskusiti, kako je s katero drugo.
jst pa verjamem

drgač pa spol tle nima nobene veze, vezo ima kakšen človek si.
jst recimo bi bla lahko do konca lajfa samo z mojim, medtem ko kolegica ne more bit dve ure samo z enim.
Mojemu je pizza že celo življenje najljubša hrana, pa jo je skoraj vsak dan.
Jaz vem, da ne bi hotela čez 10 let nobenega drugega... s čustvi ali brez njih. Tako da tudi partnerju ne bi tega dovolila, ker bi bilo to čisto enostransko varanje, čeprav bi jaz to vedela. Tega pa nočem. Če mu jaz ne bi bila več zanimiva oz. bi se me naveličal, bi ga seveda pustila, naj si najde novo. Ampak jaz ga pa tačas, ko bi z njo seksal, že ne bi čakala doma in mu kuhala večerje.
Potem bi se vloga partnerke zreducirala na opravljanje gospodinjskih opravil... Heh. Če to ni nesramnost...
:box:

- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
- delusional
- Cosmopsiho
xxwoman napisal/-a:Res je, jaz nimam takega nagona po menjavanju spolnih partnerjev in mi bo on čisto dovolj do konca življenja, če bom tudi jaz njemu. Drugače pa on ni imel nevemkoliko ljubimk... Imel je tri punce in kakšno neresno zvezo ali dve, ko ni imel punce. Je rekel, da mu niso všeč kakšne avanture in one night standi...
take kozlarije govorijo in verjamejo 17letnice!
xxwoman je napisal/a:
Res je, jaz nimam takega nagona po menjavanju spolnih partnerjev in mi bo on čisto dovolj do konca življenja, če bom tudi jaz njemu. Drugače pa on ni imel nevemkoliko ljubimk... Imel je tri punce in kakšno neresno zvezo ali dve, ko ni imel punce. Je rekel, da mu niso všeč kakšne avanture in one night standi...
Kaj pa si tako sovražno razpoložena!

delusional napisal/-a:xxwoman napisal/-a:Res je, jaz nimam takega nagona po menjavanju spolnih partnerjev in mi bo on čisto dovolj do konca življenja, če bom tudi jaz njemu. Drugače pa on ni imel nevemkoliko ljubimk... Imel je tri punce in kakšno neresno zvezo ali dve, ko ni imel punce. Je rekel, da mu niso všeč kakšne avanture in one night standi...
delusional a ti res ne razumeš, da niso vsi taki kot ti?če je tvoj cilj, da se boš ceu lajf vsak tedn z drugimi *ukala, ja od nekaterih nas pač ni in tud od vseh tipov ni.ne sklepaj po sebi

pa še zmer ne razumem kako lahkos klepate po horoskopnem znamenju?Krneki

- delusional
- Cosmopsiho