Izjave po sexu...

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

Sej če jih je imel pa celo 5,pa tudi ne pomeni,da bo zvest do konca svojih dni.Brez zamere,ampak pri nekaterih(večini,manjšini?)moških je tako,da se nam seks z isto osebo daljše obdobje(koliko je to,je odvisno od posameznika)isto kot bi vsak dan jedel svojo najljubšo jed,en mesec bi ti bila okusna,po dveh,bi jo še kar prenašal,po treh bi se pa začel ozirati za nečem drugim.Pri ženskah je podobno(seveda niso v igri meseci,ampak leta ali desetletja pri nekaterih),kako ti lahko ženska po 10 letih ponudi v postelji še kaj novega?Lahko je seks z njo neverjetno dober,ampak po določenem obdobju se enega in istega naveličaš.Komur usper pogruntati,kaj novega je to za seks odlično,tistim,ki pa ne,pa si znajo spremembno poiskati tudi kje drugje.

In jaz povsem podpiram tiste pare,ki se po npr. 10 letih odločijo,da eden drugemu data možnost za seks z drugo osebo brez čustev oz. obveznosti oz. da bi se s to osebo podajal v kako daljše čustveno razmerje,seveda je tukaj pogoj,da to osebo partner ne pozna.
-tjasa-
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a -tjasa- »

zame pa tud lih ne drži.... sm lev. ah, sj levi smo itak kralji :lol: mal heca no! nevem no... lubi mi sam pove ...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

jerry444 napisal/-a:In jaz povsem podpiram tiste pare,ki se po npr. 10 letih odločijo,da eden drugemu data možnost za seks z drugo osebo brez čustev oz. obveznosti oz. da bi se s to osebo podajal v kako daljše čustveno razmerje,seveda je tukaj pogoj,da to osebo partner ne pozna.

In kaj če te pusti ker seksa bolš k ti? Ker je z njim vse novo, razburljivo in zanimivo??

Če bi vsi tako razmišljal, potem nebi ljudje do starosti ostajal skup. Po določenih letih vidiš menda v človeku še kakšno drugo kvaliteto kot seks. In ne vem če se vsi dedi ženske naveličajo po enem mesecu; sej poznamo dost načinov, ki uničujejo rutino. :wink:

Mogoče živim v Disneyevi pravljici, ampak jaz po tem ko bi se enkrat ustalila, pričakujem da mi je partner zvest. In zaenkrat nebi fantu nikakor dovolila da gre seksat z drugo... Če hodi z mano naj bo z mano... Sej v to ga noben ne sili, in se lahko prostovoljno odloča in odide kadarkoli želi..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

metuljčica* napisal/-a:^ Jaz sem pa tu bolj ali manj strinjam z delusional.
Ne verjamem, da obstaja moški, ki si želi do konca življenja seksati samo z eno in edino žensko in nikoli poskusiti, kako je s katero drugo.

jst pa verjamem :) moški ni čist nč drugačen kot ženska, le da je pri moških verjetno bolj znano zaradi lapanja in ponašanja, ženske so pa včasih raje tiho oziroma zaupajo samo najbližjim kolegicam.
drgač pa spol tle nima nobene veze, vezo ima kakšen človek si.
jst recimo bi bla lahko do konca lajfa samo z mojim, medtem ko kolegica ne more bit dve ure samo z enim.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Mojemu je pizza že celo življenje najljubša hrana, pa jo je skoraj vsak dan. :twisted: Jaz vem, da ne bi hotela čez 10 let nobenega drugega... s čustvi ali brez njih. Tako da tudi partnerju ne bi tega dovolila, ker bi bilo to čisto enostransko varanje, čeprav bi jaz to vedela. Tega pa nočem. Če mu jaz ne bi bila več zanimiva oz. bi se me naveličal, bi ga seveda pustila, naj si najde novo. Ampak jaz ga pa tačas, ko bi z njo seksal, že ne bi čakala doma in mu kuhala večerje. :? Potem bi se vloga partnerke zreducirala na opravljanje gospodinjskih opravil... Heh. Če to ni nesramnost... :angry: :box:
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Za mene to o rakih ne drži. Ponavadi še kaj malega debatirava ali reče kdo od naju: tole pa je pasalo :). Včeri pa se je celo zgodilo, da sva oba takoj zaspala in se zbudila sredi noči, ko je TV še vedno igral.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

xxwoman napisal/-a:Res je, jaz nimam takega nagona po menjavanju spolnih partnerjev in mi bo on čisto dovolj do konca življenja, če bom tudi jaz njemu. Drugače pa on ni imel nevemkoliko ljubimk... Imel je tri punce in kakšno neresno zvezo ali dve, ko ni imel punce. Je rekel, da mu niso všeč kakšne avanture in one night standi...

take kozlarije govorijo in verjamejo 17letnice!
xxwoman
Debatorica
Debatorica

xxwoman je napisal/a:
Res je, jaz nimam takega nagona po menjavanju spolnih partnerjev in mi bo on čisto dovolj do konca življenja, če bom tudi jaz njemu. Drugače pa on ni imel nevemkoliko ljubimk... Imel je tri punce in kakšno neresno zvezo ali dve, ko ni imel punce. Je rekel, da mu niso všeč kakšne avanture in one night standi...

Kaj pa si tako sovražno razpoložena! :D Jaz ga ljubim in zase že vem, kakšna sem. Njega pa tudi po vsem tem času že dovolj dobro poznam, da lahko te rečem. Saj sem tudi jaz dvomila v to... in sem ga stalno zafrkavala s kakšnimi ljubicami, pa kakšno bi mu jaz zrihtala itd... :D , pa mi je večkrat zelo resno povedal, da mu ni do tega. Da so mu sicer skoraj vse ženske všeč in da dostikrat pomisli, kako bi bilo, če bi imel še kakšno... Ampak da se temu z veseljem odpove, če lahko ima eno punco, ki jo ima rad in ima ona rada njega... ker mu potem vsak dotik in poljub itd. pomeni dosti več kot seks s kakšno žensko, da katere čuti samo privlačnost. In mu verjamem. Ker ni tak, da bi kar vsako začel osvajat. Je precej zadržan in nedostopen. Razen z mano in z najboljšimi prijatelji.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Malo OT : xxwoman kaj to je govora o tvojem fak frendu al je ta ratu zdej tvoj fant ? Al sm jz čist zabluzla ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Moj fant je zdaj. :) Resne zveze najprej ni hotel zato, ker je bil še v bivšo zaljubljen... Potem pa je videl, da se ima lahko tudi z mano tako lepo in mu jo je uspelo prebolet... In je rekel, da bi rad bil moj fant... ker bi mu bilo res hudo, če bi me izgubil... in da hoče več kot samo seks. :)
levchica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor*

Neprebrana objava Napisal/-a levchica »

back on topic:

heh moj je biv rak pa je po ene 4ih mescih seksa res začel sanjat o poroki(pri svojih 21)...tak da punce :D pazite se rakov

jaz pa seveda lev :cool: :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

delusional napisal/-a:
xxwoman napisal/-a:Res je, jaz nimam takega nagona po menjavanju spolnih partnerjev in mi bo on čisto dovolj do konca življenja, če bom tudi jaz njemu. Drugače pa on ni imel nevemkoliko ljubimk... Imel je tri punce in kakšno neresno zvezo ali dve, ko ni imel punce. Je rekel, da mu niso všeč kakšne avanture in one night standi...

delusional a ti res ne razumeš, da niso vsi taki kot ti?če je tvoj cilj, da se boš ceu lajf vsak tedn z drugimi *ukala, ja od nekaterih nas pač ni in tud od vseh tipov ni.ne sklepaj po sebi :wink:

pa še zmer ne razumem kako lahkos klepate po horoskopnem znamenju?Krneki :roll: sicer je pa tale topis čist neki druzga kot o tem o čemer se debatira :oops:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

*purple* napisal/-a:
delusional a ti res ne razumeš, da niso vsi taki kot ti?če je tvoj cilj, da se boš ceu lajf vsak tedn z drugimi *ukala, ja od nekaterih nas pač ni in tud od vseh tipov ni.ne sklepaj po sebi :wink:
:

ti ne znaš druzga kot obsojat in sebe prepričevat, kako si zadovoljna s svojim lajfom.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Hvala, *purple*. :bussi:
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

za ribe pa tole res ne drži (no, ne vem za ostale, ampak za mene to ne drži....) :?
ponavad bl vela: ''dejva se še mal pocrklt, pol pa spat'' :D
Odgovori