Razlika pri vedenju (sex iz ljubezni / one night)

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

**majcy** napisal/-a:Lupčkanje med sexom, cartanje po njem.
Išče mojo dlan, me prime. Jaz odmaknem svojo.
Ker nisva par. Nočem da me drži za roko.
Čeprou sem zalublena vanj. Dokler ne bova skupi me
nima kej za roko držat.
Al pa ko greva spat se močno stisne k meni in me celo noč objema.

Zmedena sem...
Kaj nej si mislm? res SAMO fu* frenda, al več?

Tud midva sva bla na začetku samo ff, pa sem se skos spraševala isto kot ti... :? Lahko je eno ali drugo; mogoče se je res navezal nate, mogoče je pa to sam njegov način seksa.. Men je zdel da po vseh objemih, pozornostih itd človek nikakor ne more bit kar hladen... in ja, tud mene je najbolj "zbodlo" ko me je ponoči objel, mi popravljal lase, me hotu prijet za roko, skos me je božal, skrbelo ga je če mi je udbno... Jaz sem šele po več kot pol leta zbrala pogum in mal "pritisnila" nanj ker mi je enostavno prikipelo... nekako sem izvlekla iz njega, da bi bil tud on rad z mano, in zdej nama kar laufa :) ... Najbolš da ga direkt vprašaš...
:kleeblatt:
Drugače se mi pa zdi seks enak kot pred zvezo; obnašava se skor tko kot prej.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

mogoce niti ni razlike v vedenju, ampak v glavi... in potem mislis, da ti je toliko boljsi seks iz ljubezni... pri meni ni bila ljubezen nikoli pogoj za dober seks... tako da, kar se tice samega seksa, nima zveze, ce je iz ljubezni ali ni... sem imela kar nekaj kolegov, samo za seks, kdaj pa kdaj in je bilo bozansko... mogoce je razlika samo v vsem okoli seksa, ko sta si s tistim, ki ga imas rad, blizu, se pogovarjata o tem in onem, gresta na kavo, na sprehod, na tenis, torej prezivita vec casa skupaj in ne samo v postelji...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

puma napisal/-a:taki tipi mi nikol niso bili jasni in razumljivi.
po eni strani hočejo full 'biči' žensko, ko jo dobijo, jo ne spoštujejo ravno zato, ker je biči ... in iz česarkoli že, si poiščejo pridno pupo, katero bodo varali, ker ni biči ... ali pa jo bodo spremenili v biči in potem itak ne bo spoštovanja do nje, ker je pač sexualno svobodna. In bog ne daj, da so lahko ženske odprte v sexu ... to je očitno le moško področje :roll:

in ne lovim te za besede, rada bi le razumela take tipe, kot si ti... če pa se ti ne da poglabljat v sebe, potem pa itak ne morem od tebe pričakovat nobenega odgovora, razen: tak pač sem.

:respekt:

ne probaj razumet takih tipov, gonih jih nekam.

ja ja, tipi bi najrajši meli neke device, ki so samo z njimi odprte v seksu, niso pa odprte v tem smislu, da bi hotele sprobat več kurcev.

poznam par tipov, ki so bli v svojem življenju, in še vedno so, zaljubljeni v bivše, ki so ble device, in jih ne bodo nikoli prebloleli, in seveda nobena nadaljnja ne bo tako sveta in dobra.
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 16:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

zamišljena napisal/-a:Ne vem kje sem prebrala (no, Hopla ravno ni bla!:))..):
Ženska je baje nezmožna dlje časa prakticirat one-night stand.
Kako je lahko one night stand ce veckrat seksa z istim tipom? :lol:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Men je to že fak zveza.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

p!ka napisal/-a:^^ Men je to že fak zveza.

Tud js tk mislim...
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

Punce,

Mene pa zanima če se je kateri zgodilo, da se je zalubla v svojga FF?

Ali ste mu povedale, ali ste pač pustile da je kakor je?

Kako je reagiral, kakšen je bil njegov odgovor?
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Najprej sem se pretvarjala, da nič ne čutim do njega... Potem pa je opazil, da je nekaj narobe in da sem žalostna in me je toliko časa spraševal, kaj mi je, da sem mu rekla, da ga ljubim. :steinigung: In me je tako ful lepo strastno poljubil in ni rekel nič. Potem je bil še bolj nežen in obziren do mene, kar je seveda stvar še poslabšalo. :P Ampak nisva končala. Potem pa se je sčasoma tudi on zaljubil v mene in zdaj sva par... Res imam srečo. :onceldoc: Nikoli si nisem mislila, da se bo tako lepo izteklo.
Odgovori