positive vibration napisal/-a:Sicer pa...vsake tolko časa mu obrnem maile, telefon, spletne strani...pač se potem bolj pomirjeno počutim.
a pa to z njegovo vednostjo, a za hrbtom?
~NIA~ napisal/-a:jst bi zanalašč šla na ona-on.com, poiskala cifro od prvega tipa k bi mi pršu pod roke pa mu pisala smsje.. alpa še bolš, kšnmu bivšmu bi začela pisat dokler ta tvoj tip ne bi dojel kako se ti počutiš.
.
positive vibration napisal/-a:Roberta R. napisal/-a:a pa to z njegovo vednostjo, a za hrbtom?
Ah, saj to pa se mimgrede naredi. Med vožnjo, npr. se mal poigram s telefonom...me vpraša, komu pišeš, pa rečem, nobemnu, mal gledam kaj maš kaj gor...pač nimam tipa, ki bi bil alergičen na telefonTak da vem, če naenkrat bo, je že to znak, da nekaj ne štima.
A se ti zdi to vdiranje v zasebnost?
Meni se ne zdi. Nima mi kaj za skrivat.
*hox* napisal/-a:Js mal povrtam, ko začutim / vidim kaj sumljivega.
mala. napisal/-a:Že lep čas spremljam ta forum in sem se sama odločila, da se prijavim in zaprosim za nasvet...
Težava je v tem...s fantom sva že 2 leti in pol skupaj...imava se zelo rada in nekako oba čutiva, da bi lahko bilo to to...ampak pri sebi vidim en problem...sem izredno ljubosumna in jezava, zato ga venomer preverjam mu težim in ga s tem spravljam ob živce...ko se skregama in nato pobotama, jaz še kar nemorem odnehat in ga naprej izzivam, mu kar naprej nekaj mečem pod nos, dokler se končno ne umirim...težava je v tem, da sama preveč razmišljam in me neka stvar, ki sma jo že zdavnaj razrešila kar naprej jezi...imam občutek, da se lahko ravno zaradi tega skrha najina zveza, kar pa seveda nočem...kaj se kateri to tudi dogaja, da kar nemorete pozabit kakšnega problema in to kar naprej obujate in se zaradi tega kregate?? je bil že pri kateri to vzrok, da vas je partner zapustil?? kako naj končno umirim živce in utišam dvome v sebi??
Roberta R. napisal/-a:.. sam se mi zdi pa brezplodno.. glede na to da ve da mu brskaš po smsih.. se ti ne zdi, da če bi kej takega pošiljal, ali prejemal, bi že zdavnaj zbrisal, predn bi ti to vidla?